Ana SayfaDedikoduMerve Oflaz Düğün Sezonunu Açtı

İlgili Postlar

Merve Oflaz Düğün Sezonunu Açtı

Geçtiğimiz sene Burcu Esmersoy’un eski sevgilisi Allan Hakko ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Merve Oflaz düğün sezonunu açtı. Geçtiğimiz gün bir davete katılan ünlü oyuncu samimi açıklamalarda bulundu. İşte Merve Oflaz’ın o açıklamaları;

“15 Tane Gözlüğüm Var”

Merve Oflaz, Le Meridien İstanbul Etiler’de güneş gözlüğü koleksiyonlarının tanıtıldığı etkinliğe katıldı. Gözlük ve küpelere karşı özel merakı olduğunu açıklayan oyuncu, “15 tane gözlüğüm vardır ama son zamanlarda yeni almıyorum. Kullanmadıklarımı da ihtiyaç sahiplerine veriyorum” dedi.

Merve Oflaz Düğün Sezonunu Açtı

Allan Hakko ile aşk yaşayan Oflaz, davette özel hayat ile ilgili sorulara cevap vermekten kaçındı. Bu ay arkadaşlarının bol bol düğünlerine gideceğini belirten Oflaz, “Yedi tane düğün var. Altın da çok yükseldi, bittik valla. Ama yapacak bir şey yok” dedi.

Kötü Kadın Rolünde Oynamak İstiyor!

2011’de dönemin en çok konuşulan dizisi ‘Muhteşem Yüzyıl’da ‘Ayşe Hatun’ rolünü canlandırdı, ardından ‘Kalbim 4 Mevsim’, ‘Not Defteri’, ‘Güzel Köylü’, ‘Eve Dönüş’ ve ‘Rengarenk’ dizilerinde rol alan Merve Oflaz, ‘Arka Sokaklar’da 2017-2021 yılları arasında ‘Bahar Komiser’ karakterine hayat verdi. Ünlü oyuncu, izleyicilere ters köşe yapmak istiyormuş.

Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Arka Sokaklar’dan ayrıldıktan sonra ekranlara ara veren Merve Oflaz, “Kötü kadın rolü oynamak çok isterim. Ters köşe yapmak iyi olur” ifadelerini kullandı.

“Salaş Yerleri Seviyorum”

Bayram tatilinde Bodrum sezonunu açan 33 yaşındaki oyuncu, yüksek fiyatlarıyla haber konusu olan plajlara gitmediğini söyledi: Lahmacunun 195 lira olduğu beach’e gitmem. Salaş yerleri seviyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler