Ana SayfaDizilerMerve Oflaz Arka Sokaklar'a geliyor!

İlgili Postlar

Merve Oflaz Arka Sokaklar’a geliyor!

Arka Sokaklar dizisi oyuncu kadrosuna yeni bir isim katılıyor. Survivor şampiyonu Merve Oflaz, Arka Sokaklar’da Rıza Baba’nın ekibine katılacak yeni polis rolünü oynayacak. Detaylar haberimizde…

TV 8 ekranlarında yıllardır yayınlanan Survivor yarışmasının ilk ve tek kadın şampiyonu Merve Oflaz, oyunculuk kariyerinde yeni bir adım daha attı. yarışmanın ardından dizi oyunculuğu yapmaya başlayan Oflaz, şimdi de Arka Sokaklar dizisine geliyor.

Arka Sokaklar’a olacak

Televizyon ekranlarının en uzun soluklu dizilerinden biri olan polisiye konulu Arka Sokaklar dizisi oyuncu kadrosuna Survivor şampiyonu Merve Oflaz katılıyor.

Kanal D ekranlarında yayınlanan yapımı Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu ise Ahmet Yurdakul, Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul’un yazdığı Arka Sokaklar dizisi oyuncu kadrosuna dahil olan Merve Oflaz, dizide Rıza Baba’nın kadrosuna yeni katılacak olan bir polisi rol alacak.

Oyunculukta yıldızı parladı

Survivor yarışmasının ilk ve tek kadın şampiyonu Merve Oflaz’ı artık ekranlarda polis olarak göreceğiz. Merve Oflaz, oyunculuk kariyerinde hızlı adımlar ile ilerleyerek dikkat çeken bir isim haline geliyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler