Ana SayfaDizilerÇember dizisinin merakla beklenen 6. bölüm fragmanı yayınlandı!

İlgili Postlar

Çember dizisinin merakla beklenen 6. bölüm fragmanı yayınlandı!

Star TV’de seyircisiyle buluşan Çember adlı dizinin 6. Bölümü “Acı İntikam”ın fragmanı yayınlandı. İzleyiciler tarafından çok beğenilen Çember Acı İntikam seyircisi pazartesi gününü iple çekiyor.

Her hafta farklı bir ünlü oyuncunun konuk olduğu polisiyse filmler serisi Çember Pazartesi günleri saat 20.00’da ekranlara geliyor. Dizinin başrollerini Pelin Akil, Anıl Altan, Serhat Kılıç ve Barış Bağcı paylaşıyor. Dizide her hafta farklı gizemli bir olay çözülmeye çalışılması seyirci tarafından da hem merak ediliyor hem de beğenilerek izleniyor.

Her bölümünde şok edici başka bir vaka

Başrollerini Pelin Akil, Anıl Altan, Serhat Kılıç ve Barış Bağcı paylaştığı dizinin Acı intikam isimli son bölümde bir gece kulübünde işlenen çoklu cinayet, özel ekibi harekete geçirdi. Çember dizisinde cinayetleri araştırmaya başlayan ekip, büyük bir sorunla karşılaştılar. Olayın tek şahidi, kulüpte şarkıcılık yapan ve gözleri görmeyen Leyla’ydı. Leyla’nın verdiği sınırlı ipuçlarıyla şüpheliler sorgulansa da ekip, net bir sonuca ulaşamadı. Bunlar yaşanır, cinayetler araştırılırken ekibin karşısına şok edici başka bir vaka daha çıktı. 6. Bölümde bu vakaya değinen Çember dizisi her hafta farklı bir oyuncunun konuk olduğu son bölümünde ise Melike Yalova, konuk oluyor ve gözleri görmeyen şarkıyı Leyla’yı canlandırıyor.

Çember’de son bölümde neler yaşandı?

Geçtiğimiz hafta 21.45’de yayınlanan dizinin saati yeniden eski saati 20.00’da alındı. Bir gece kulübünde işlenen çoklu cinayet, özel ekibi harekete geçirdi. Cinayetleri araştırmaya başlayan özel ekip, büyük bir sorunla karşılaştılar. Olayın tek şahidi, kulüpte şarkıcılık yapan Leyla’ydı yani konuk oyuncu Melike Yalova’ydı ve Leyla karakteriyle bir körü canlandırır. Leyla’nın verdiği sınırlı ipuçlarıyla şüpheliler sorgulansa da özel ekibi net bir sonuca götürmez. Ancak cinayetler araştırılırken özel ekibin karşılarına şok edici başka bir vaka çıkar. Aynı gece kulübünde gerçekleşen bir dizi taciz ve tecavüz… Kör şarkıcı Leyla ve sevgilisi tüm bu olayların merkezindedir.

Merakla beklenen 6.bölüm fragmanı ise;

Türkiye’nin dört bir yanındaki gizemli, farklı ve çözülememiş dosyaları aydınlatmak amacıyla İstanbul emniyet müdürlüğü tarafından özel bir ekip etrafında geçen dizide 6. bölüm neler yaşanacak? Birden kayalıklara düşen bir kadınla sahil kenarında başlayan fragman seyirciyi heyecanlandırırken izleyenlerin merakı da gittikçe artıyor. Özel ekip olayı araştırırken hiç akılda olmayan bulgulara ulaşır. Fragmanı yayınlandıktan sonra sosyal medya platformlarında ve televizyonda binlerce kişi tarafından izlendi. Seyirciler sabırsızlıkla 6.bölümün yayınlanmasını bekliyorlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler