Ana SayfaDizilerAvrupa Yakası'nın Yaprak'ı Ekranları Neden Bıraktı?

İlgili Postlar

Avrupa Yakası’nın Yaprak’ı Ekranları Neden Bıraktı?

Avrupa Yakası adlı fenomen dizide yer alan Hale Caneroğlu, bu proje sonrasında ekranlara ara verdi. Dizide Yaprak adlı karakteri canlandıran ve bu karakter ile büyük bir ilgi gören Hale Caneroğlu,  yeniden ekranlara dönüş yapacağını müjdeledi.

Evlendi, Çocuk Yaptı!

Geçtiğimiz günlerde magazin muhabirlerinin objektiflerine takılan ve soruları yanıtlayan Hale Caneroğlu, ekranlardan uzak kaldıktan sonar ailesine önem verdiğini ve eşi Özgür Fidanoğlu ile hayatının birleştirdiğini söyledi. Uzun zamandan beri birlikteliğini sürdüren ünlü oyuncu, aynı zamanda bir kız çocuğu doğurdu. Arya adındaki kızı ile oldukça mutlu bir ilişki içerisinde olduklarını söyleyen oyuncu, aile yaşantısını düzene koyduktan sonra yeniden oyunculuğa kaldığı yerden devam etmek istediğini açıkladı.

Yapımcıyla Görüştü

Geçtiğimiz günlerde oyunculuk için ilk görüşmesini yapan oyuncu, son anda projeden ayrıldı. Fakat bu kararın karşılıklı olarak alındığını söyleyen Hale Caneroğlu, yapılan görüşmeler sonrasında bir proje için anlaşmanın sağlandığını ve sadece Seven Ne Yapmaz adlı dizi için aksaklığın yaşanarak projeden ayrılmak zorunda kaldıklarını söyledi. Seven Ne Yapmaz adlı dizide yer alması beklenen ve dizinin okumalarına dahi katıldığı öğrenilen oyuncunun neden diziden ayrıldığı şu an için bilinmiyor. Konuyla ilgili üstü kapalı bir şekilde açıklama yapan oyuncu, projenin ilerlemesi ile birlikte canlandıracağı karakterde ciddi değişikliklerin olduğu ve bu değişiklik sonrasında da karşılıklı bir şekilde görüşme yapılarak farklı proje için el sıkıştıklarını duyurdu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler