Ana SayfaDedikoduMerve Boluğur'dan Aşk Dolu Yeni Paylaşımlar

İlgili Postlar

Merve Boluğur’dan Aşk Dolu Yeni Paylaşımlar

DJ Mert Aydın’la mutlu birlikteliğini geçtiğimiz ay evlilikle taçlandıran Merve Boluğur, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Eşiyle sık sık paylaşım yapan eski oyuncu, son olarak Aydın ile siyah-beyaz bir karesini paylaşarak “Özledim” notunu düştü. Merve Boluğur’dan aşk dolu yeni paylaşımlar geldi. Ünlü isim, bunun üzerine kendisine eğlenceli yorumlar yapan takipçilerinden birine kayıtsız kalamayarak cevap verdi.

Profiline Ekledi

Nikâh öncesi hazırlıkları takipçileriyle paylaşan Merve Boluğur, saç ve makyajının yapıldığı anları yayınlamıştı. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isim ‘soyadı’ hamlesiyle de adından söz ettirmişti. 35 yaşındaki Boluğur, nikâh törenine saatler kala Mert Aydın’ın soyadını Instagram profiline eklemişti.

“Ruhumda Var”

Geçtiğimiz günlerde aktif bir şekilde kullandığı Instagram hesabından takipçileriyle soru-cevap yapan ünlü isim, bir hayranının “Daha fazla ‘kocam da kocam’ içeriği gelir mi? Hastasıyım” sorusuna kayıtsız kalamayarak; “Ben de eğleniyorum, trollcülük ruhumda var” cevabını vermişti. 35 yaşındaki Merve Boluğur’un bu cevabı, takipçilerinden büyük ilgi görmüştü.

Merve Boluğur’dan Mert Aydın Paylaşımı

Şimdilerde evliliğin tadını çıkaran Merve Boluğur, son paylaşımıyla eşinin doğum gününü kutladı.Ünlü isim, gönderisine; “Kocaların kocası aslan kocam. İyi ki birbirimizi bulduk el ele göz göze nice doğum günlerini kutlayalım. Kumral jelibonum şimdiden kutlayayım istedim çünkü eşlik bunu gerektirir. Yüzün gülsün önemli. Hep böyle gülelim” notunu düştü.

Eşinin bu paylaşımına kayıtsız kalmayan Aydın ise Boluğur’a; “Canım eşim, güzel kalpli iyi niyetli sevgilim iyi ki sen, seni seviyorum” sözleriyle seslendi.

Merve Boluğur kimdir?

Merve Boluğur: Eşimle Ortak Kararlar Alıyoruz

Albüm çalışması sorulan oyuncu, “O benim hobisel olarak yaptığım bir şeydi. Yaptım, memnunum. Bir daha yapar mıyım bilmiyorum. Eşimle ortak kararlar alıyoruz” diye cevapladı.

Şimdilerde evliliğin tadını çıkaran ünlü çiftten Merve Boluğur, Instagram hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Üç soru alacağını ifade eden ünlü isim, ‘Eşinizle ortak bir müzik çalışması var mı?’ diye merak eden takipçisine cevap verdi. 35 yaşındaki ünlü isim, “Bir şarkı daha seslendireceğim”  dedi.

Mert Aydın Kimdir?

“İlle de Kocam”

Boluğur’un kısa sürede 37 bine yakın beğeni alan fotoğrafına, “2 gün ayrı kalmışımdır”, “Merve’yi altın kafese koymuşlar, ille de kocam demiş” ve “Kocası yan odadadır kesin” gibi yorumlar yapıldı. Merve Boluğur da takipçisinin “yan odadadır” yorumuna kayıtsız kalamayarak, gülücük emojiyle yanıt verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler