Ana SayfaDedikoduFarah Zeynep Abdullah'dan Estetik Açıklaması

İlgili Postlar

Farah Zeynep Abdullah’dan Estetik Açıklaması

Son dönemde işletmeci Umut Evirgen ile aşk yaşadığı iddialarıyla magazin gündeminden düşmeyen Farah Zeynep Abdullah, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Önceki gün Instagram üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtlayan güzel oyuncu, “Dudaklarınız çok güzel, dolgu var mı acaba?” diyen hayranına videolu bir yanıt verdi. Farah Zeynep Abdullah’tan estetik açıklaması geldi. İşte ünlü oyuncunun o açıklaması;

Farah Zeynep Abdullah ve Umut Evirgen Birlikte Görüntülendi

Bir süredir birlikte görüntü vermeyen ve sosyal medya üzerinden de paylaşım yapmayan ünlü çiftten kötü haber geldi. Tv8’de yayınlanan ‘Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’ programının haberine göre; güzel oyuncu, yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu işletmeci sevgilisi Umut Evirgen’le yollarını ayırdı. Serenay Sarıkaya’nın, ayrılıkla ilgili yakın çevresine; “Yorulduk, yürütemedik” dediği öğrenildi.

Bu yorumlar, Alina Boz’u rahatsız etti. Uzun süredir Mithat Can Özer ile aşk yaşayan Alina Boz, kısa süre önce takibe aldığı Evirgen’i takip etmeyi bıraktı. Evirgen’i takip etmeyi bırakan Boz, yanlış anlaşılmaların önüne geçti.

Evrigen’in, Farah Zeynep Abdullah ile bilinen bir mekânda görüştüğü gündemdeydi. Bu haberle gündemde olan Farah Zeynep Abdullah ve Umut Evirgen ne olduysa akşamında birbirini takipten çıktı.

“Yakın Arkadaşız”

İkili önceki gece Evirgen’in Emirgan’daki mekanında sabah saatlerine kadar eğlendi. Farah Zeynep Abdullah’ı mekandan arkadaşının aracı ile kendi evine gönderen işletmeci, kendi aracı ile arkadan gitti.

Aynı Karedeler

Tüm bunların ardından Umut Evirgen’den, Farah Zeynep Abdullah’la ilk paylaşım gelmişti. Geçtiğimiz akşam yakın dostları Hazar Ergüçlü-Onur Ünlü çifti, Birkan Sokullu ve Serkan Keskin ile bir araya gelen Evirgen, bu anlarda çekilen fotoğrafı “İzleme komitesi” notuyla Instagram hesabından paylaşmıştı. Masada Farah Zeynep Abdullah’ın da olması dikkatlerden kaçmamıştı.

Farah Zeynep Abdullah’dan Estetik Açıklaması

‘Bergen’ sahne adıyla bilinen arabesk sanatçısı Belgin Sarılmışer’in hayatını anlatan filmdeki performansıyla takdir toplayan ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Farah Zeynep Abdullah, sosyal medya hesabından soru-cevap yaptı.

Ünlü oyuncu, bir takipçisinin “Dudaklarınız çok güzel, dolgu var mı acaba?” sorusuna videolu yanıt verdi. Abdullah videoda dudaklarını göstererek; “Çok teşekkür ederim. Yok, yani dudak dolgusu olmayan son insanlardan biri benim galiba. Ama ben bu sabah düşündüm. Ruj sürdüm ve dedim ki ‘tamam, yeterli” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler