Ana SayfaDedikoduMerve Boluğur ve Mert Aydın'dan Yeni Paylaşım

İlgili Postlar

Merve Boluğur ve Mert Aydın’dan Yeni Paylaşım

Önümüzdeki ay oyuncu Merve Boluğur ile nikah masasına oturması beklenen DJ Mert Aydın, Instagram hesabından müstakbel eşi ile yavru bir maymunu beslerken çekilen karelerini paylaştı. Merve Boluğur ve Mert Aydın’dan yeni paylaşım yaptı. Büyük ilgi gören fotoğrafa Boluğur’un yaptığı yorum, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

“Bugün Benim Doğum Günüm”

Merve Boluğur ve DJ sevgilisi Mert Aydın, tüm bunların ardından Etiler Akmerkez’de objektiflere takıldı. Hızlı adımlar ile yürüyen çiftten Boluğur, basın mensuplarına “Bugün benim doğum günüm” dedi.

Sevgilisi Mert Aydın’ın elindeki paketin dikkat çekmesi üzerine muhabirler, “Mert Bey’in hediyesi bu sanırım?” diye sordu. Boluğur önce cevap vermek istemedi, ardından da sosyal medya hesabından paylaştığı gibi sevgilisini işaret ederek; “Benim en büyük hediyem yanımda” cevabını verdi.

“Ne Olur Sormayın”

Hem düğün hazırlıkları, hem de geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda arabalarını beklerken tartışmaları sorulunca Boluğur; “Arkadaşlar bugün benim doğum günüm. Ne olur bunu doğum günümde sormayın” ricasında bulundu. İkili, ardından alışveriş merkezinde gezmeye devam etti.

Mert Aydın’dan Romantik Kutlama

Sosyal medya hesabından Merve Boluğur’un doğum gününü kutlayan Mert Aydın paylaşımına “Seninle hep el ele aynı yolda yürüyeceğimiz en özel günlerden Nice yeni yaşlara” notunu düştü.

Çift Objektiflere Yakalandı

Merve Boluğur ile nikah masasına oturmaya hazırlandığı DJ sevgilisi Mert Aydın, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda tartışırken görülmüştü.

Çift, bu kez trafikte araçlarıyla seyir halindeyken objektiflere yansıdı.

Merve Boluğur: Aşk Evliliği Yapıyorum

Muhabirlerle sohbet eden çift, “Güzel soru sorun, kavga etmeyelim. Ben evleniyorum. Mutlu mutlu sorular sorun. Kına olmayacak. Düğün tarihi ve yeri belli ama söyleyemem. Güzel bir şekilde hazırlanıyoruz. Çok detay vermeyelim. Kavga meselesine çok güldük. Öyle bir şey yok arkadaşlar. Sevgi evliliği, aşk evliliği yapıyorum. Evlilik teklifi çok hoşuma gitti. Gayet güzeldi” dedi.

Boluğur, yüzüğünü görmek isteyen basın mensuplarının ricasını geri çevirdi. Konuyla alakalı konuşan Merve Boluğur, “Hiç sevmem. Görgüsüzlük gibi geliyor bana, yüzük işte…” ifadelerini kullandı.

Boluğur, gazetecilerin, “Evlilik teklifi aldığınızda ayağa kalkmadığınız için eleştiriler oldu” sözlerine ise gülümsemekle yetindi. Çift, ardından muhabirlere teşekkür ederek, hızla oradan ayrıldı.

Merve Boluğur kimdir?

“Çok Şaşkınım”

Öte yandan Boluğur, sevgilisinin evlilik teklifi sonrası duygularını, “Çok şaşkınım! Bana şu an rüya gibi geliyor. İlişkinin daha çok başındayız… Bu kadar kısa sürede sağlam ilerlemek beni çok mutlu etti. Drone yaklaşınca ben anlamadım. Bir anda bir şeyler olmaya başladı. Çok mutluyum” sözleriyle dile getirmişti.

Mert Aydın Kimdir?

Merve Boluğur ve Mert Aydın’dan Yeni Paylaşım

Son olarak ünlü çiftten DJ Mert Aydın, 36.3 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından müstakbel eşi Boluğur ile yavru bir maymunu besledikleri anda çekilen karalerini paylaştı. Aydın, kısa sürede büyük ilgi gören fotoğrafına güzel oyuncuyu da etiketleyerek, “Her şey seninle güzel” notunu yazdı. Merve Boluğur da nişanlısına kayıtsız kalamayarak, “Tapulu kocam” yorumunda bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler