Ana SayfaÜnlülerMerve Boluğur sevenlerini üzdü!

İlgili Postlar

Merve Boluğur sevenlerini üzdü!

Merve Boluğur sevenlerini üzdü! Ünlü oyuncu Merve Boluğur’un annesi Nehra Boluğur’u geride bıraktığımız akşam rahatsızlanınca annesini hastaneye götüren oyuncu Merve Boluğur, annesine serum takılmış halde çekilmiş bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

İnstahikaye kısmından yaptığı paylaşımla takipçilerini korkuttu!

Ünlü oyuncu Merve Boluğur’un şahsi sosyal paylaşım hesabından paylaştığı fotoğraf sevenlerini korkuttu. Şarkıcı Murat Dalkılıç’la olan iki yıllık evliliğini geride bıraktığımız Eylül ayında sonlandıran Merve Boluğur şimdilerde ailesiyle birlikte daha fazla zaman geçiriyor. Sosyal medya hesabından günlük hayata dair paylaşımlarını ve katıldığı işlerde çekilmiş kareleri paylaşan Boluğur, instahikaye kısmından yaptığı paylaşımla takipçilerini korkuttu. Çok sayıda kişi tarafından takip edilen ve sevilen ünlü oyuncu Merve Boluğur sosyal medyayı aktif olarak kullanmaktadır.

‘Çok şükür annem’

Şarkıcı Murat Dalkılıç ile ayrıldıktan sonra oyuncu Merve Boluğur’un, Instagram paylaşımlarıyla şaşırtıyordu.  Geride bıraktığımız akşam rahatsızlanınca annesini hastaneye götüren oyuncu Merve Boluğur, annesi Nehra Hanımı hastaneye götüren oyuncu annesine serum takılıyken çekilmiş bir fotoğrafı paylaştı ve çektiği fotoğrafın üzerine İnstahikaye kısmından: ‘Çok şükür annem’ açıklamasını yazdı. Annesi Nehra Hanımın kolunun ve kolunda serum takılı olan bölgeyi çeken ve İnstahikayeden paylaşan aktif sosyal medya kullanıcısı Merve Boluğur’un paylaşımını ilk görenler endişeye kapıldı. Bu paylaşımla yakınlarını rahatlatan oyuncu Merve Boluğur, konudan haberdar olmayan takipçilerini de korkuttu. Başarılı ve güzel oyuncu Merve Boluğur ve annesi Nehra Hanıma çok sayıda sosyal medya kullanıcısı geçmiş olsun dileklerini iletti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler