Ana SayfaÜnlülerİbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın soyadına değişiyor!

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak’ın soyadına değişiyor!

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak’ın soyadına değişiyor! İbrahim Tatlıses’in 1.5 yıl önce kızı olduğunu kabul ettiği Dilan Çıtak, Tatlıses soyadını almak için bu hafta mahkemeye başvurdu. Ünlü sanatçı İbrahim Ttlıses mahkemede “DNA testine gerek yok” dese de, Dilan iki soyadını da kullanmak istediğinden süreç uzadı. Dilan Çıtak hakkında ve mahkeme sürecinde merak ettiğiniz her şeye haberimizden ulaşabilirsiniz.

“Beni büyüten babamı asla reddetmem.”

Üç kardeşi olan Tatlıses tarafından da 7 kardeş sahibi Dilan Çıtak hakkında çıkan kendini büyüten babasını yok sayarak İbrahim Talıses’in soyadını alıyor şeklinde haberlere şu açıklamada bulundu: “İbrahim babamla 1.5 sene önce görüşmeye başladık. Beni büyüten babam Cem Çıtak’ı kaybettim. Onun yeri bende her zaman apayrıdır. Evet, haberlerde “babalıktan reddediyor” gibi bir şeyler yazmışlar ama doğru değil bunlar. Beni büyüten babamı asla reddetmem. O her zaman kalbimin en değerli köşesinde. Sadece hukuki bir süreç bu. “Dilan Çıtak Tatlıses” olmasını istiyorum adımın. Bunun için dava açtım. Çünkü vicdanen Çıtak soyadını hayatımdan çıkaramam.” ifadelerini kullandı.

“Yüzleşmekten korkardım.”

İlk olarak İbrahim Tatlıses’in kızı olduğunu nasıl öğrendiği sorulduğunda Dilan Çıtak’ın gazetecilere cevabı şöyle oluyor: “13 yaşındayken, artık bilinçaltıma mı yerleşti bilmiyorum ama bir gün psikoloğuma “Babamın İbrahim Tatlıses olduğundan şüpheleniyorum” dedim. O zamana kadar da kimse bana bir şey söylememişti. Ama onu televizyonda görünce annem “Bana bir şey mi sormak istiyorsun?” derdi. Ben de “Yok, yok” derdim. Yüzleşmekten korkardım. Bir gün annemle Cem babamın düğün davetiyelerini aradım. Bir ipucu bulabilmek için. Ben 1989 doğumluyum ama onlar 1993 yılında evlenmiş. Demek ki beni evlenmeden önce yaptılar diye düşünüyordum. Adını koyamıyordum.”

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan’ı ilk gördüğünde ki tepkisi ise ağlamak olmuş.

“Ortada evlilik dışı bir çocuk var…”

Kendisini büyüten Cem babası Dilan Çıtak’a hiç kensinin öz kızı olmadığını anlatmamış. Evlilik dışı bir ilişki sonucu dünyaya gelen Çıtak o zamanlar Cem babasını ve yaşadıklarını şöyle dile getiriyor: “Annem, ben küçükken “Tatlıses’in kızı” diye DNA testi yaptırmak istediğinde o “Dilan artık benim kızım, gerek yok” demiş. Annem de Cem babama çok âşıkmış zaten. Ortada evlilik dışı bir çocuk var, süreç olarak kanıtlanması için de DNA testi yapılması gerekiyor. Bu duyuluyor basında. Annem DNA testine başvuruyor, ilkini yaptırıyor. Ama ikinci bir teste daha ihtiyaç duyuluyor. Sonrasında Cem babam bu testin yapılmasını istemiyor, beni nüfusuna alıyor. Bunlar ben doğduğum zaman olmuş.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler