Ana SayfaÜnlülerHaluk Levent'e 3 partiden teklif!

İlgili Postlar

Haluk Levent’e 3 partiden teklif!

Geçmişte yaşadığı siyasi olayları, yaptığı unutulmaz şarkılar olan önemli bir rock şarkıcısı Haluk Levent şimdi sosyal medyada yazdığı her şey manşet oluyor. Bugünlerde pekçok sosyal sosrumluluk kampanyasında adı ilk duyulan isimler arasında olan Levent siyasete dair açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı Haluk Levent’in yaptığı açıklamalara haberimizden ulaşabilirsiniz.,

“Siyaset bana ürkütücü geliyor.”

Ünlü şarkıcı Haluk Levent kendisine siyaset hakkında sorular yöneltildiğinde; “Şu an konser verip paramı kazanıyorum, insanlara yardım ediyorum. Neden bir siyasi partiye girip sadece ona mensup olanlara sesleneyim ki? Siyaset bana ürkütücü geliyor.” dedi.

Haluk Levent, “3 partiden teklif aldım…”

Özellikle birkaç aydır üç partiden teklif geldiğini dile getiren ünlü şarkıcı Haluk Levent siyasetle ilgili: “İsim saymayayım, doğru olmaz. Siyaset benim işim değil, hiçbir zaman da girmeyi düşünmüyorum. Ha belki bağımsız bir adaylık olabilir ama şu an partili olmanın bana yararı yok. Mevcut hiçbir siyasi partide kendi aynamı göremiyorum. Birine aklım yatsaydı, girerdim.” ifadelerini kullanarak Levent, siyasete girmeyi düşünmediğini vurguladı.

 

Haluk Levent’in yaptığı projeler 

Hatırlayacak olursak yakın zamanda fidan dikim projesini başlatalan şarkıcı Haluk Levent’in tepkisinden ve kamuoyunun da desteğinden sonra Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın Twitter hesabından açıklamada bulunuldu. Yapılan açıklamada, ” Sayın Haluk Levent, Ayvalık’taki saha temizlenmeye başlandı. Kasım’da fidanlar toprakla buluşturulacak. Hassasiyetiniz için teşekkür ederiz ” dendi.  Ünlü sanatçı ise bu gönderiden sonra , ”Orman Ve Su işleri bu twiti attı. Tamam bizde kasım ayında fidanlar dikilirken orada olacağız. Ve ondan sonra diğer yakılan ormanlarda.. ” açıklamarında bulunmuştu.

Sosyal sorumluk projelerine önem verirken Siyasete hayır dedi!

Sosyal paylaşım platformlarında çok sayıda kişi tarafından takip edilen ve aynı zamanda aktif bir kullanıcı olan şarkıcı Haluk Levent, sosyal sorumluluk projelerinin genelini sosyal mecralardan duyurmayı tercih ediyor. Gene yakın bir süre önce, CHP İzmit İlçe Başkanlığı tarafından yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında vatandaşlar, bilet yerine kitap getirerek Haluk Levent konserini izlenmişti. Bunlar gibi sosyal sorumluk projelerine önem veren başarılı rock şarkıcısı Haluk Levent siyasete ise girmeyeceğini belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler