Ana SayfaÜnlülerErdeoğan, Meltem Cumbul'a; "Nezaket fukarası..."

İlgili Postlar

Erdeoğan, Meltem Cumbul’a; “Nezaket fukarası…”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen “Buğday” filminin galasında Semih Kaplanoğlu’nun elini sıkmayan Meltem Cumbul’u eleştirdi. Meltem Cumbul’un yaşadıkları, Tayyip Erdoğan’ın konuşaması ve daha dfazlasına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Erdoğan, neden “Nezaket Fukarıs”ı dedi?

Erdoğan, Semih Kaplanoğlu’nun Elini Sıkmayan Meltem Cumbul’u Eleştirdi: Nezaket Fukarası demesi magazin dünyasında çok konuşulanlar arasında bir numaraya yükselirken neler yaşandı gelin bakalım: Oyuncu Meltem Cumbul’un, Uluslararası Adana Film Festivali’nin ödül töreninde elini sıkmadığı yönetmen Semih Kaplanoğlu’nun yeni filmi ‘Buğday’ın galası dün Beştepe’de gerçekleşti.

İthamlar Meltem Cumbul’a!

Galada Kaplanoğlu’nun annesinin elini öpen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden Uluslararası Adana Film Festivali’n Semih Kaplanoğlu’nun elini sıkmayan Meltem Cumbul’a yüklendi.

“Nezaket fukarası şahıslar da çıkabiliyor…”

Filmi izledikten sonra sahneye çıkarak bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şu ifadeleri kullandı: “Ehli hünerin kadrini bilmekte büyük bir hünerdir. ‘Buğday’ filminin de Sayın Kaplanoğlu’nun ‘Bal’ filminde olduğu gibi yurt içinde ve yurt dışında hak ettiği ilgiyi göreceğine inanıyorum. Elbette zaman zaman haddini bilmeyen, kaliteyi hazmedemeyen, nezaket fukarası şahıslar da çıkabiliyor. Bunlara verilecek en güzel cevap sevgiyi korumak, işini en güzel, en kaliteli şekilde yapmaya devam etmektir.” Dinleyenlerin şoke olduğu konuşmadan sonra gözler Meltem Cumbul cephesine çevrildi. Basında yada Sosyal paylaşım platformlarından henüz bir açıklama yapmayan Meltem Cumbul’un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine; “… nezaket fukarası şahıslar…” ifadelerine nasıl bir karşılık vereceği merak konusu oldu.

Sahnede hediye verildi!

Galaya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan’ın yanı sıra eşi Emine Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım da katıldı. Erdoğan’ın konuşmasının ardından, Semih Kaplanoğlu ve eşi sahneye davet edilerek hediye takdim edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler