Ana SayfaÜnlülerMerve Boluğur, Murat Dalkılıç'ı Bir Türlü Unutamıyor!

İlgili Postlar

Merve Boluğur, Murat Dalkılıç’ı Bir Türlü Unutamıyor!

Oyuncu Merve Boluğur, Ağustos 2015’te evlendiği popçu Murat Dalkılıç’tan Eylül 2017’de boşanmıştı. Merve Boluğur ile boşanmasından kısa bir süre sonra Hande Erçel ile ilişki yaşamaya başlayan Murat Dalkılıç herkesi oldukça şaşırtmıştı. Aşk haberinden sonra Murat Dalkılıç’ı sildiğini söyleyen Merve Boluğur, Murat Dalkılıç’ı unutamadı…

Merve Boluğur Kimdir?

Merve Boluğur, Murat Dalkılıç’ı Bir Türlü Unutamıyor!

Oyuncu Merve Boluğur, Ağustos 2015’te evlendiği popçu Murat Dalkılıç’tan Eylül 2017’de boşanmıştı. Merve Boluğur ile boşanmasından kısa bir süre sonra Hande Erçel ile ilişki yaşamaya başlayan Murat Dalkılıç herkesi oldukça şaşırtmıştı. Aşk haberinden sonra Murat Dalkılıç’ı sildiğini söyleyen Merve Boluğur, Murat Dalkılıç’ı unutamadı.

Hande Erçel Kimdir?

Murat Dalkılıç Kimdir?

Merve Boluğur eski eşinin düğünde hediye ettiği pırlanta bileziği kolundan hala çıkarmadı. Bilekliği reklam filmlerinde bile takan Boluğur, 80 bin lira değerindeki bileziğin kendisine uğur getirdiğine inanıyor. Murat Dalkılıç’ın ilişki yaşadığı Hande Erçel’in ise bu durumdan haberi yok. Güzel oyuncu Hande Erçel’in ne yapacağı merak ediliyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler