Ana SayfaDedikoduMerve Boluğur Kendisi Hakkında Söylenenlere Çileden Çıktı

İlgili Postlar

Merve Boluğur Kendisi Hakkında Söylenenlere Çileden Çıktı

Oyunculuktan şarkıcılığa geçiş yapan Merve Boluğur, 2 Ekim’de DJ Mert Aydın ile nikâh masasına oturmuştu. Evliliğini göz önünde yaşayan Boluğur, ekim ayının ilk günlerinde boşanma kararı alarak, ailesinin evine dönmüştü. Çift, bugün Beykoz Adliyesi’nde gerçekleşen dava ile 44 günlük evliliklerini beş dakika süren davayla sonlandırdı. Merve Boluğur kendisi hakkında söylenenlere çileden çıktı.

Evlilikte Kriz Yaşandı

Ancak sosyal medya hesabından Mert Aydın ile sık sık paylaşım yapan Boluğur’un evliliğinde kriz yaşadığı ileri sürülmüştü. 2. Sayfa programında yer alan habere göre; Merve Boluğur, her anını paylaştığı Mert Aydın ile paylaşım yapmaktan kaçınıyordu. Aile fotoğrafını yayınlarken Aydın’ı keserek paylaşan Boluğur’un babasının evine döndüğü iddia edilmişti.

“Adam Ettiklerimiz Yüzümüze Bakmaz Oldu”

Instagram hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan şarkıcı ve oyuncu, “Ders çıkardığın olay ne?” sorusuna manidar bir cevap vererek şunları yazmıştı:

Adam ettiklerimiz yüzümüze bakmaz oldu ya önemsemez sayemde bir yere geldiler. Bundan sonra kimseye büyük iyilikte bulunmayacağım.

Evliliğindeki krizin ardından alyansını çıkartan Merve Boluğur’un paylaşımlarında sık sık parmaklarını göstermesi de dikkatlerden kaçmamıştı.

Boşanma Açıklaması Gecikmedi!

Tüm bunların ardından, Merve Aydın sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamayla iddiaları doğruladı. 4 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasının hikayeler bölümünden paylaştığı yazıda şu ifadeleri kullandı:

Olmadı, teşekkürler. Hayat bu… Mert’e de mutluluklar. Güzel günlerimiz için teşekkürler.

Boluğur ile yaşadıkları evi terk ettiği iddia edilen Aydın’ın ise boşanma davası açtığı ve duruşmanın cuma günü görüleceği öğrenildi. Güzel oyuncunun sosyal medya hesabından Aydın soyadını kaldırması da dikkat çekti.

Merve Boluğur Kimdir?

“Yanımda Babam Var Soru Sormayın”

Ayrılığı sosyal medya hesabından “Olmadı teşekkürler, hayat bu. Mert’e de mutluluklar, güzel günlerimiz için teşekkürler” mesajıyla duyuran ünlü oyuncu, beş dakikada sonuçlanan boşanma davası sonrası “Yanımda babam var. Lütfen soru sormayın, rahatsız kendisi” diyerek, soruları geçiştirdi.

“Merve’ye Her Şey İçin Teşekkür Ederim”

Eşinin eşinin ardından avukatı ile beraber adliyeden çıkan Merve Aydın, “Olmadı, yürütemedik. Merve’ye her şey için çok teşekkür ederim” açıklamasını yaptı.

Merve Boluğur Kendisi Hakkında Söylenenlere Çileden Çıktı

Instagram hesabının hikaye kısmından yaptığı açıklamada akıl sağlığı ve eski eşiyle ilgili yapılan yorumlara sitem eden ünlü isim, “Sosyal medyada hakkımda yapılan akıl sağlığı yorumlarıyla taciz, kadına şiddet, kendi mutsuzluğunu kusan klavye delikanlılarını bundan sonra mahkemeye vereceğim bilginize… Keza eski eş muhabbeti yapan büyük köşe yazarı magazincileri de… Senelerdir bu insanlar üstüme geliyor, yettiniz… Ahlakınızla iş yapın” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler