Ana SayfaÜnlülerMerve Boluğur İmaj Değiştirdi!

İlgili Postlar

Merve Boluğur İmaj Değiştirdi!

İçimdeki Fırtına dizisi ile ekranlara gelen Merve Boluğur dizinin final yapması sonrasında zamanını kendi bakımına ayrıldı. Merve Boluğur’un çektirdiği fotoğraflar sosyal medya üzerinde oldukça dikkat çekerken imaj değiştiren ünlü isim, siyah saçlarını beyaza boyattı.

Son dönemlerde dizi ve aşk hayatı ile oldukça gündemde yer alan Merve Boluğur’un uzun zamandan beri Murat Dalkılıç ile ayrılacağı konuşuluyordu. Yaşanan bu durum oldukça dikkat çektiği gibi Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç tarafından konu ile ilgili herhangi bir açıklama henüz yapılmadı. Bu bakımdan aşk konusundaki iddialar hala gizemini koruyor.

Merve Boluğur’un özellikle yeni diziye başlaması son dönemlerde dikkat çekse de İçimdeki Fırtına adlı dizide yer alan oyuncunun, oyunculuk macerası da kısa sürdü. Dizi için geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamalarda reyting sıralamalarında dizinin çok başarısız kaldığı ve bu nedenle de dizinin final yapmasına karar verildiği belirtildi. Bu açıklamalar yapıldıktan sonra Merve Boluğur adına da oldukça ilginç bir an yaşanırken başarılı oyuncunun başarısız bir dizi nedeniyle ekranlarda olamayacak olması en çok Merve Boluğur’un hayranlarını üzdü.

Sosyal Medyada Övgü Yağdı

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlardan dizi sonrasında yeni bir değişim içerisine girdiği görülen Merve Boluğur kuaförden gönderdiği fotoğraf ile oldukça dikkat çekti. Saçlarını beyaz ve griye Boyatan Boluğur, yeni saç tasarımı ile dikkat çektiği gibi hayranlarının da beğenisini kazandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler