Ana SayfaÜnlülerEmma Watson Hacklendi Mi?

İlgili Postlar

Emma Watson Hacklendi Mi?

Son dönemlerde ünlü isimlerin gizli fotoğrafları sızdırılmaya başlanırken son kurban Emma Watson mı?

Özellikle ilk olarak Harry Potter serisiyle oyunculuğa başlangıç yapan ve tüm dünya genelinde tanınan Emma Watson, şu anda film yıldızları arasında gösteriliyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamalarda Güzel Ve Çirkin adlı sinema filminin başrol oyuncularından birisinin Emma Watson olduğu belirtilirken ortaya çıkan son bilgiler tüm bu durumu farklı bir boyuta taşıdı. Öyle ki yapılan açıklamalarda Emma Watson’ın özel fotoğraflarının çalındığı ve korsan bir sitede yayınlandığı ifade edildi.

Fotoğraflar Gerçek Mi?

Birleşmiş Milletler temsilcisi olan ve dizi ve film projelerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de önem veren Emma Watson’ın böyle bir saldırıya maruz kalması özellikle hayranlarının tepkisini çekti. Emma Watson olduğu iddia edilen fotoğraflarda banyoda yüzü görünmeyen bir kadın görülürken Emma Watson sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamalarda fotoğraflarda görünen kadının kendisi olmadığını söyledi.

Emma Watson tarafından yapılan açıklamalarda özellikle daha önce yaşanan olayları dikkat çekilirken birkaç yıl önce yaşanan çalıntı olayı nedeniyle Emma Watson kıyafetlerini çalındığı ve fotoğrafta görülen kişinin de bu çalıntı kıyafetleri giyen birisi olduğu belirtildi. Konu ile ilgili Emma Watson avukatlarının yoğun bir şekilde girişim yaptığı görüldü. Bu durumun nasıl tamamlanacağı da merak ediliyor.

2014 yılında da benzer olaylar yaşanırken özellikle son dönemlerde ünlü isimlerin gizli fotoğraflarının ele geçirilerek satılmaya çalışılması oldukça tepki çekmeye devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler