Ana SayfaÜnlülerBülent Ersoy Bu Sefer Kuyumcu Açtırdı!

İlgili Postlar

Bülent Ersoy Bu Sefer Kuyumcu Açtırdı!

Son dönemlerde gecenin geç saatlerinde mekân açtırması ile gündeme gelmeye devam eden Bülent Ersoy geçtiğimiz günlerde de benzer bir olay yaşadı.

Türk sanat müziğinin divası olarak kabul edilen Bülent Ersoy, gece açtırdığı kuyumcudan yüklü miktarda alışveriş yaptı. Bülent Ersoy gecenin bir yarısı açtırdığı Nişantaşı’ndaki kuyumcudan 127 bin TL’lik ürün satın alınırken bu durum kuyumcunun da bir gecede yüksek bir miktarda satış yapmasını sağladı. Lüks harcamaları seven ve özellikle takılara dikkat eden Bülent Ersoy, bu alışkanlığını bırakmazken gecenin geç saatinde açtırdığı kuyumcudaki tüm modelleri inceledi.

5 Kolye Aldı

Özellikle kolye almak istediğini söyleyen Bülent Ersoy, kolye modelleri için yaptığı inceleme sonrasında 5 farklı modeli beğendi. Beğendiği 5 model için 126 bin TL ödeme yapan Bülent Ersoy geçtiğimiz günlerde de yine Kapalıçarşı’da bir mekanı açtırmış, ipek halılar almıştı.

Harcama konusunda oldukça bonkör davranan Bülent Ersoy’un takı, halı ve benzeri eşyalar için yüksek ödemeler yapması gözlerden kaçmadı. Bülent Ersoy özellikle ekonomiye destek verme amacıyla Kapalıçarşı’ya gittiğini ve esnafa destek vermek için her zaman elinden geleni yapacağını söylemişti.

Nişantaşı’nda açtırdığı kuyumcudan da yüksek bir harcama yapan Bülent Ersoy’un esnafa destek verme noktasında çok istekli olduğu ve yaptığı harcamaların genellikle Türkiye’deki mağazalardan yapmayı tercih ettiği öğrenildi. Bülent Ersoy’un yaptığı harcamalar sosyal medyada da dikkat çekerken yüksek harcamalarının yapılması gereksiz bir masraf olarak görüldü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler