Ana SayfaÜnlülerBarış Arduç Yeni Dizisinde Yüksek Ücret Alacak

İlgili Postlar

Barış Arduç Yeni Dizisinde Yüksek Ücret Alacak

Kiralık Aşk dizisi ile ekranların en çok sevilen oyuncularından birisi olan Barış Arduç, yeni bir dizi projesine daha başlıyor.

Kiralık Aşk dizisinin sürpriz bir şekilde final yapmasının ardından tüm dikkatleri üzerine çeken Barış Arduç, özellikle hangi dizide yer alacağı ile merak edilmişti. Geçtiğimiz günlerde yapılan yeni açıklamada ise oyuncunun yeni bir dizi projesine başlayacağı ve dizide 80 bin TL bölüm başına ücretin ödeneceği belirtildi. Ödenecek ücretler ile birlikte ayda 320 bin TL kazanacak olan oyuncu kariyerinin en parlak dönemlerini yaşıyor.

Kiralık Aşk’ı Geçti

Kiralık Aşk dizisinde bölüm başına 60 bin TL alan oyuncunun bu proje sonrasında fiyatını da arttırdığı gözlerden kaçmazken aylık 240 bin TL alan oyuncu artık 320 bin TL alacak. Barış Arduç bu sayede daha fazla para kazanma şansı da elde edecek. Barış Arduç’un yaptığı anlaşma ile ilgili detayların gündemde yer almasının ardından sosyal medyadaki gündem konularından bir tanesi de bu yüksek ücretler oldu.

Öyle ki Barış Arduç’un piyasada pek çok ismi geçmesi ve yüksek bedeller alması oyuncu adına oldukça dikkat çekici bir detay oldu. Oyuncunun yeni dizisinin Star TV’de yayınlanacağı belirtilirken dizinin detayları hakkında bilgi paylaşılmadı. Fakat özellikle bu yeni sezonda dizinin yayına başlaması bekleniyor ve bu bakımdan kısa süre içerisinde Barış Arduç’un başrollerinde olacağı diziyle ilgili detayların paylaşılması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler