Ana SayfaÜnlülerKerem Bürsin Sette Rahatsızlandı!

İlgili Postlar

Kerem Bürsin Sette Rahatsızlandı!

Çarşamba Akşamları ATV’de yayınlanan Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi ile ekranlarda yer alan Kerem Bürsin rahatsızlandı. Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi için yapılan çekimlerde bulunan Kerem Bursin’in çekimler sırasında rahatsızlandığı belirtilirken bu rahatsızlık sonucunda oyuncuya hemen müdahale edildi. Yapılan müdahaleler sonrasında oyuncunun hastaneye kaldırıldığı belirtilirken özellikle bu haberlerin duyulması üzerine büyük bir endişe yaşantı.

Kerem Bürsin’in Sağlık Durumu Nasıl?

Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda Kerem Bursin’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Hastanede 2 saat boyunca tedavi altında kalan oyuncu daha sonrasında taburcu oldu. Yoğun çekim temposu nedeniyle halsiz ve bitkin düşen Kerem Bürsin’e serum tedavisi uygulanırken tedavi sonrasında Kerem Bursin’in yeniden setleri dönmesi dikkat çekti.

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi için uzun zamandan beri hazırlanan ve yeni proje oldukça önem veren Kerem Bursin’in bu dizi için uzun bir süre Amerika’da kaldığı ve yoğun bir şekilde uzmanlardan eğitim aldığı biliniyor. Türkiye’deki dizi sektöründe dizi sürelerinin uzun olması nedeniyle çekimler çok daha fazla uzarken bu durum çoğu zaman oyuncuların zorlanmasına neden oluyor. Kerem Bürsin de yoğun tempo nedeniyle rahatsızlık yaşarken oyuncunun ciddi bir probleminin olmaması en çok sevindiren gelişme olarak görüldü.

Kerem Bürsin rahatsızlandığının duyulmasının ardından özellikle sosyal medya üzerinde en çok konuşulan konulardan bir tanesi Kerem Bürsin oldu. Oyuncunun iyi olduğunun duyurulmasının ardından herkes büyük bir sevinç yaşadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler