Ana SayfaDedikoduSeda Tosun, eski sevgilisinden dayak yediği iddialarını yalanladı!

İlgili Postlar

Seda Tosun, eski sevgilisinden dayak yediği iddialarını yalanladı!

Güzel oyuncu Seda Tosun, beş yıllık ilişkinin ardından yollarını ayırdığı eski sevgilisi Cenk Kangöz’den dayak yediği iddialarına yanıt verdi. Tosun, kesin bir dille bu iddianın doğru olmadığını söyledi. Detaylar haberimizde…

Yönetmen Mahsun Kırmızıgül’ün keşfettiği, Mucize isimli filmde rol alması için üç bin kişinin arasından seçtiği güzel oyuncu Seda Tosun, son günlerde eski sevgilisi Cenk Kangöz’den dayak yediği için ayrıldığı iddiaları ile magazin gündeminde bomba etkisi yarattı.

Eski sevgilisinden dayak yediği iddia edildi

Beş yıllık sevgilisi Cenk Kangöz’den ayrılmasının ardında güzel oyuncunun kıskançlık krizine girmesi ve çıkan kavgada camları kırması ile Kangöz’den dayak yemesinin yattığı iddia edilen Seda Tosun, bu iddialara yanıt verdi.

Aramızda böyle bir şey yaşanmadı. Cenk arkadaşım.

Dayak iddiaları ile ilgili Habertürk’e bir açıklama yapan Seda Tosun, “Yalan bir haber. Cenk arkadaşım, hala görüşüyoruz. Karşılaştık mı selamlaşıyoruz. Aramızda böyle bir şey yaşanmadı.” diye konuştu.

Seda Tosun, beş yıl aşk yaşadığı kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan Cenk Kangöz’den ayrıldıktan sonra yeni bir aşka yelken açtı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler