Ana SayfaDedikoduMerve Boluğur, hangi Sabancı yakınlaştı?

İlgili Postlar

Merve Boluğur, hangi Sabancı yakınlaştı?

Güzel oyuncu Merve Boluğur, Murat Dalkılıç ile boşanmasının ardından geçtiğimiz günlerde katıldığı bir partide Sabancı ailesinden Faruk Sabancı ile yakınlaştı. Merve Boluğur, Faruk Sabacı ile yeni bir aşka yelken mi açıyor? Detaylar haberimizde…

Merve Boluğur Bunalımda Mı?

Merve Boluğur kozmetik markasını tanıttı

Geçtiğimiz yıl ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile olan evliliğini sonlandıran ünlü oyuncu Merve Boluğur, önceki gün “Artık kendi kanatlarım ve markam ile uçmaya karar verdim.” diyerek yeni kozmetik markasının tanıtımını  Zorlu Center’daki Beymen Morini’de yaptı.

Merve Boluğur kimdir?

Aşka kapalı değilim

Özel hayatı ile ilgili gelen sorulara “Evliliğim bitti diye araya zaman koymam. Hayatıma biri girerse elinden tutar çıkarım karşınıza. Şu an için hayatımda kimse yok ama aşka kapalı değilim.” diye yanıt veren Merve Boluğur, saatler sonra Nişantaşı Raphael’de düzenlenen bir partiye katıldı. Partide, Sabancı ailesinden 25 yaşındaki DJ’lik yapan Faruk Sabancı da vardı.

Merve Boluğur ve Fark Sabancı aşk mı yaşıyor?

Son zamanlarda birçok kez aynı mekanda karşılaşan Merve Boluğur ve Faruk Sabancı’nın gece boyu bakıştığı ve yakınlaştığı iddia edildi. İkilinin yakınlaşmaları, aralarında aşk başlayabileceğinin sinyalini verdi.

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, şarkıcı Murat Dalkılışç ile 2015 yılının yazında büyük bir aşkla evlenmişti. Ancak, ünlü çiftin mutluluğu sadece iki yıl sürmüştü. Geçtiğimiz yıl boşanan Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur, son zamanlarda saçlarında değişiklik yapması ile bunalımda olduğu eleştirileri ile gündemdeydi.

Merve Boluğur’un aksine, boşandığı ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç boşanmanın ardından kısa süre sonra yeni bir aşka yelken açmıştı. Murat Dalkılıç, tıpkı Merve Boluğur gibi ünlü bir oyuncu olan Hande Erçel ile aşk yaşamaya başlamıştı. Hande Erçel ve Murat Dalkılıç aşklarına devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler