Ana SayfaÜnlülerMerve Boluğur Alışveriş Merkezine Alınmadı!

İlgili Postlar

Merve Boluğur Alışveriş Merkezine Alınmadı!

Sık sık maskesiz görüntülenmesiyle gündem olan Merve Boluğur, yine kurallara uymayınca Nişantaşı’nda zor anlar. HES kodu olmadan alışveriş merkezine girmek isteyince olanlar oldu. Merve Boluğur alışveriş merkezine alınmadı. Bunun üzerine ünlü oyuncu güvenliklere çıkıştı!

“Her Şeyi Dışarıda Arıyordum”

33 yaşlarındaki başarılı oyuncu Merve Boluğur‘Yıllar içinde hayatında neler değişti?’ sorusu üzerine şunları söyledi: “Maddiyat… Madde ağırlıklı gittiğim bir yoldu. Her şeyi dışarıda arıyordum. Baktım, hayatta da sınanmalarımız bitmiyor. Manaya yöneldim. Korkularımın üzerine gittim. Önceliklerim, hayatı yorumlama şeklim değişti. Kendime sınırları koyan meğer benmişim. Bir suçlu yokmuş. Bunları anlamak da aslında yaşla alakalı değil. Önemli olan edindiğin bilgileri uygulamaya koymak.” dedi…

Merve Boluğur kimdir?

Merve Boluğur Hakkında Şaşkına Çeviren İddialar!

Türkiye’nin dört bir yanındaki otellere mesaj atan Merve Boluğur, bedava tatil yapmak için harekete geçti. Söylemezsem Olmaz’ın iddiasına göre ünlü oyuncu bedava tatil için her oteli arıyor. Hızını alamayan güzel oyuncu, Serenay Sarıkaya gibi tek kuruş ödemeden Maldivler’de keyif çatmak için buradaki otellerle bile irtibata geçti. İddiaya göre ünlü oyuncu otellere mesaj atarak tatil yapmak istediğini söylüyor. Ortaya atılan bu iddialar Boluğur’un hayranlarını şaşkına çevirdi. Bu iddiaların arından gözler Boluğur’a çevrilse de hakkında ünlü oyuncudan henüz herhangi bir açıklama gelmedi.

Merve Boluğur’dan çarpıcı pozlar

Merve Boluğur Alışveriş Merkezine Alınmadı!

Milliyet’te yer alan habere göre, kapüşonu ve maskesiyle zor tanınan 33 yaşındaki oyuncu, Nişantaşı‘nda gazetecilerden kaçmak için alışveriş merkezine girmek istedi. Ancak HES kodu olmayan oyuncu geri çevrildi. Merve Boluğur, AVM’nin güvenlik görevlilerine “Uygulama kullanmıyorum” diyerek karşılık verip kendisine ayrıcalık tanınmasını istedi. Oyuncunun “Beni tanımıyor musunuz?” çıkışı, görevlilerden karşılık bulmadı. Bunun üzerine Boluğur, alışveriş merkezinden çıkmak zorunda kaldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler