Ana SayfaÜnlülerMeryem Uzerli'den Kızlarıyla Yeni Fotoğraf

İlgili Postlar

Meryem Uzerli’den Kızlarıyla Yeni Fotoğraf

Bir süre önce ikinci kez anne olan güzel oyuncu Meryem Uzerli artık özel hayatıyla gündeme gelmemeye özen gösteriyor. Kızlarıyla birlikte gözlerden uzak bir yaşam sürdüren Meryem Uzerli’den kızlarıyla yeni fotoğraf geldi.

Sırf kadın olduğunuz için yaşadığınız en büyük sorun nedir? Sırf kadın olduğunuz için haksızlığa uğradınız mı? Uğradıysanız o anki tepkiniz / tavrınız ne oldu?

En büyük problemin, toplumda gayet doğal olarak yayılmış cinsiyetcilik ve maçoluk olduğunu düşünüyorum. Bunu hem rahatsız edici, hem de büyük bir sorun olarak görüyorum.

Geçenlerde bana genç bir mankeni oynama rolünün teklif edildiği bir senaryo aldım. Bu rolde genç bir manken, büyük bir firma sahibi ve bol parası olan ve karısından ayrılmaya karar vermiş ama karısının onu hâlâ sevdiği bir erkeği avlamaya çalışıyor vs. vs…
Yapımcıya şunu söyledim; “Bu işi severek kabul ederim ama eğer firma sahibini ben oynarsam…”

Bu ufak örnek bile en büyük sorunlardan birinin stereotip, yani basmakalıp görüş alışkanlıklarının olduğunu sanırım en açık biçimde gösteriyor. Ama dünyada hâlâ kız çocuklarının okula gönderilmediği ülkelerin var olduğu ve eğitim olmadan hak arama şansının az olduğu düşünülürse, tüm bunların yanında benim bu bağlamda yaşadıklarım bir hiç sayılır…

Hamile Meryem Uzerli’den yeni pozlar

Meryem Uzerli’den Kızlarıyla Yeni Fotoğraf

Uzun süredir yaşamını Almanya’da sürdüren oyuncu Meryem Uzerli, ocak ayında Amerikalı sevgilisiyle birlikte kızı Lily Koi’yi kucağına alarak büyük bir sevinç yaşamıştı. İkinci kez anne olan 37 yaşındaki Uzerli’den yeni fotoğraf geldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler