Ana SayfaKültür ve SanatMüzikMert Tunçmakas ’ın Yeni Single’ı “Öyle Değildir" Tüm Dijital Platformlarda

İlgili Postlar

Mert Tunçmakas ’ın Yeni Single’ı “Öyle Değildir” Tüm Dijital Platformlarda

Mert Tunçmakas ; sözü, müziği ve düzenlemesi kendisine ait olan alternatif müzik türündeki “Öyle Değildir” isimli yepyeni şarkısıyla dinleyiciyle buluşuyor. Detaylar haberimizin devamında…

Tüm Dijital Platformlarda

Mert Tunçmakas; sözü, müziği ve düzenlemesi kendisine ait olan alternatif müzik türündeki “Öyle Değildir” isimli yepyeni şarkısıyla dinleyiciyle buluşuyor.

Mixi Mert Kasap, masteringi Aliş Kaygusuz imzası taşıyan şarkı, Erekli&Tunç Stüdyosu’nda kaydedildi. Kapak çalışmasını Özge Akdik’in yaptığı çalışmanın promo fotoğrafları ise Recep Yılmaz tarafından çekildi. Davul, bas gitar, akustik gitar, elektrik gitar gibi enstrümanların kullanıldığı “Öyle Değildir”; kendi kendine konuşan birinin çelişkilerini anlatan, biraz alıngan bir havada geçse de umutlarını kaybetmediği bir dünyada geçiyor.

1988 doğumlu Mert Tunçmakas, müziğe ilk ve ortaokul yıllarında klasik, akustik ve elektrik gitar öğrenerek başladı. 19 yaşına geldiğinde kayıt stüdyolarında asistanlık yapmaya başlayan Tunçmakas, müzik üretiminin tekniklerini pratik etmeye, belgesel ve dizi müzikleri üretmeye ve aynı zamanda kendi şarkılarını yazmaya başladı. 2010 yılında Erekli-Tunç Stüdyosu’nda tanınmış pop-rock prodüktörü Rıza Erekli ile çalışmaya başladı. Halen çalışmakta olduğu bu stüdyoda farklı sanatçılar ve müzik türleriyle tanıştı.

Eda Taşpınar ‘ın Üvey Annesine Yazılan “Hayal” Şarkısı Yayınlandı

Ajda Pekkan, Selda Bağcan, Hadise, Seyyal Taner gibi isimlerin projelerinde kayıt mühendisi, başka birçok önemli projedeyse enstrümanist ve aranjör olarak görev aldı. Stüdyo çalışmalarının yanı sıra Yalın, Kalben, Tan Taşçı, İrem Derici gibi birçok sanatçıya sahnede eşlik etti. 2018’de ağırlıklı olarak söz ve müziğini kendi yazdığı eserleri kaydetmek için Rıza Erekli prodüktörlüğünde stüdyoya giren Mert Tunçmakas, bu şarkıları “En Derinde” isimli EP’de topladı. Stüdyo prodüksüyonlarına ara vermeden devam eden Tunçmakas, 2020 yılında söz, müzik ve düzenlemesi kendisine ait olan “Kaç Kere” isimli şarkısıyla karşımıza çıktı.

5 Mart’ta Avrupa Müzik markasıyla yayımlanan “Öyle Değildir” isimli single tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Öyle Değildir Şarkısı Sözleri

Yine bir şey yapamadım hata yaparım diye

Bir güneş köşesi bulup değişirim diye söz verdim

Ben öyle değilim işte alınır takarım

Dert ederim kendime bütün gece

Hiçbir sorumun cevabı yok

Aslına bakarsan pek de bir sorunum yok

Öyle derim ben öyle değildir

Anlatmaya mecalim yoktur üşenirim ben

Öyle derim ben içime atarım

Anlatmaya mecalim yoktur üşenirim ben

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler