Ana SayfaÜnlülerDefne Samyeli: "Ben de Şiddete Uğradım"

İlgili Postlar

Defne Samyeli: “Ben de Şiddete Uğradım”

Eskinin spikeri ve Türkiye güzeli şimdinin ise oyuncusu ve şarkıcısı olan Defne Samyeli’ nin şiddet itirafı duyanları şoke etti. Yaptığı açıklamayla magazin gündemine damgasını vuran güzel şarkıcı “Ben de dahil şiddete uğramayan kadın yoktur” ifadesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. İşte Defne Samyeli’nin söylediği olay olacak açıklamalar …

Defne Samyeli ‘nin Şiddet itirafı duyanları şoke etti…

Defne Samyeli: “Ben de Şiddete Uğradım”

Ünlü şarkıcı Defne Samyeli, menajeriyle toplantısı olduğu  Cihangir’de magazincilerin objektiflerine yansıdı. Güzel şarkıcı, “Ben de dahil şiddete uğramayan kadın yoktur” dedi.

Posta gazetesini yapmış olduğu özel habere göre; Bir restaruanttan kucağında yiyecek poşetleriyle ve de maskesiz olarak ayrılan Defne Samyeli, kadına karşı şiddetin zihinsel devrim ve eğitimle önleneceğini söyleyip, “Ben de dahil şiddete uğramayan kadın yoktur ama ben fiziksel şiddete uğramadım” ifadesini kullandı.

“Eğitimin Rolüne İnanıyorum”

Aslında yalnızca kadına değil, her canlıya karşı yaşatılan şiddetin karşısında durduğunu ifade eden ünlü şarkıcı, şiddete maruz kaldığını fakat fiziksel olmadığı belirtip şöyle devam etti;

“Sadece kadına değil, canlıya, erkeğe, herkese karşı psikolojik sosyal, ekonomik, fiziksel şiddetin tümden değiştirilmesi için bu zihniyet devrimi içerisinde nasıl yetiştirildiğimiz ve eğitimin rolünün çok büyük olduğuna inanıyorum…..”

“Kadınlar Korunmuyor ki…”

“Bunun için pek çok laf söyleniyor ama kalıcı adımların atılması çok zor. Kadınlar korunmuyor ki ceza caydırıcı olsa ne önemi var? Kadınlar gidip şikayet ediyorlar ‘Bu adam beni öldürecek bakın’ diye ve sonra kadınlar öldürülüyor……

“Fiziksel Şiddete Uğramadım”

…..Mantalite devrimine ihtiyaç var diyorum. Ben de mutlaka şiddete uğramışımdır, uğramayan kadın yoktur ama fiziksel şiddete uğramadım.”

“Konserlere Ağırlık Vereceğim”

Oynadığı televizyon dizisinin tam da tadında bittiğini ve aslında üzgün olmadığını belirten Defne Samyeli, öte yandan uluslararası bir film projesi hakkında menajeriyle toplantı yaptığını söyledi. “Televizyon programları ve konserlere ağırlık vereceğim bu ara” diyen güzel şarkıcı, şöyle devam etti;

“Evet dizi bitti, üzgün falan değilim bence tadında bitti. Seyircinin reyting olarak fazla kucaklamadığı projeler hem yapım şirketlerini hem de kanalları yoruyor……”

“……Tadında bitmesi iyi oldu. Ben yazın sahnede olacağımı düşünüyorum içimden bir ses öyle söylüyor. Yeni projelerin de hayallerim var. Güzel bir uluslararası film projesi var, onun çalışmalarını yapıyoruz. Bizim hayatımız güzel keyfimiz yerinde.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler