Ana SayfaÜnlülerMert Fırat ile evlenecek olan İdil Fırat'ın nikah şahidi, babasının eski aşkı...

İlgili Postlar

Mert Fırat ile evlenecek olan İdil Fırat’ın nikah şahidi, babasının eski aşkı olacak!

Mert Fırat ile evlenecek olan İdil Fırat’ın nikah şahidi, babasının eski aşkı olacak! Mert Fırat ve İdil Fırat’ın nikah şahidi sürpriz isim şaşırttı. İdil Fırat’ın nikah şahidi, babasının eski sevgilisi Sezen Aksu olacak. Detaylar haberimizde…

Mert Fırat ve İdil Fırat nişandan sonra ilk kez görüntülendi

Mert Fırat ve İdil Fırat’tan nikah şahidi sürprizi

Mert Fırat ve İdil Fırat evlilik yolunda hızla ilerliyor. Ağustos ayının ikinci haftası gerçekleşmesi planlanan düğün törenleri için hızla hazırlık yapan Mert Fırat ve İdil Fırat’ın nikah şahidi sürprizi şaşırttı.

Mert Fırat Kimdir?

İdil Fırat’ın nikah şahidi, babasının eski sevgilisi Sezen Aksu

Mert Fırat ile evlenmek üzere olan İdil Fırat’ın nikah şahidinin, babası Önder Fırat’ın bir dönem aşk yaşadığı müzik dünyasının önemli ismi sanatçı Sezen Aksu olacağı öğrenildi.

İdil Fırat Kimdir?

Sezen Aksu nişana da katılmıştı

Sezen Aksu, Mert Fırat ve İdil Fırat’ın, aile arasında gerçekleşen nişan törenine de katılmıştı. İdil Fırat ve Sezen Aksu’nun yakınlığı daha öncesinden de biliniyor.

Sezen Aksu kimdir?

Mert Fırat ve İdil Fırat, iki buçuk aydır aşk yaşıyor. Evlilik kararı alan iki ünlü oyuncu, evlilik hazırlıları yapıyor. Rol aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni sezon çekimlerinin başlamasından önce evlenmek ve balayına çıkmak isteyen Mert Fırat’ın, Ağustos ayının ikinci haftasında İdil Fırat ile nikah masasına oturacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler