Ana SayfaÜnlülerHadise yine kilo aldı!

İlgili Postlar

Hadise yine kilo aldı!

Hadise yine kilo aldı! Ünlü şarkıcı Hadise, Almanya konserinde fazla kiloları ile dikkat çekti. Zaman zaman kiloları ile gündeme gelen Hadise’nin kiloları yine olay oldu. Detaylar haberimizde…

Ünlü Şarkıcı Hadise’ye Mahkemeden Kötü Haber…

Hadise’nin fazla kiloları dikkat çekti

Ünlü şarkıcı Hadise, Almanya’nın Gelsenkirchen kentinde Amphitheater’de Kazel Events tarafından Multi Yaz Festivali kapsamında düzenlenen açık hava konserinde sahne aldı. Ayağındaki rahatsızlığa rağmen sahneye çıkan Hadise’yi izlemeye beş binin üzerinde hayranı geldi. Konuklarına hareketli şarkıları ile unutulmaz bir gece yaşatan Hadise’nin kilo aldığı dikkat çekti. Sık sık fazla kiloları ile magazin gündeminde konuşulan Hadise’nin yine kilo aldığı görüldü.

Hadise kimdir?

Hadise’nin ayağına ne oldu?

Sağ ayağına çizme, sol ayağına ise medikal bir aparat giyen Hadise, mini elbisesi ile de nefes kesti. Hadise, hayranlarına ayağındaki sorundan söz ederek “Gördüğünüz gibi ayağımda bir sakatlık var. Doktorum sahneye çıkmazsan iyi olur dedi, ama ben hayır ne gerekiyorsa verin ben çıkacağım dedim. Belki tam olarak performans gösteremiyorum, ama bir aradayız, beraberiz buda beni mutlu etti. Çok ağrılarım oldu, kaç gündür yatıyorum. Kendimi çok kötü hissettiğim anlar oldu, ama buraya geldiğimde organizatörler bana çok iyi baktı.” diye konuştu.

Bacağını kaybetmiş bir adam gördüm

Kaldığı otelde başına gelen bir olayı anlatan Hadise, “Otel girişinde tekerlekli sandalyede bacağını kaybetmiş bir adam gördüğüm, yine de şükür Allah’ım buradayım, seyircimle karşılaşacağım dedim.” dedi.

Hadise, son olarak mahkemelik olduğu Serhat Akın’ın hakkında yaptığı “Video olarak o röportajı bulsalar skandal olur. Adam, Hadise’ye ‘Senin erkek arkadaşın yok Serhat gibi olmasını ister misin?’ diyor. O da ‘Serhat’ı tanımıyorum ama çok hoş bir erkek diyor’. Hani bana adamlığımdan bahsediyor ya…” şeklindeki açıklama ile gündeme gelmişti. Hadise ve Serhat Akın arasında sular bire an olsun durulmuyor. Serhat Akın’ın Hadise hakkında yaptığı bir açıklamada ‘arap atı’ benzetmesinde bulunması, gerginliklere sahne olan tartışmanın fitilini ateşlemişti. Hadise, Serhat Akın’ın olay yaratan açıklamalarının ardından mahkemenin kapısını çalmış ve 1 liralık tazminat davası açmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler