Ana SayfaÜnlülerMeral Kaplan 6 Yaşındaki Kızının Velayetini Kaybetti

İlgili Postlar

Meral Kaplan 6 Yaşındaki Kızının Velayetini Kaybetti

Eski oyuncu ve manken Meral Kaplan iş insanı Erhan Kanioğlu ile 2011 yılında dünya evine girmişti. Boşanan çiftin 6 yaşındaki kızlarının velayetini baba Erhan Kanioğlu’na verilince Meral Kaplan gözyaşlarına hakim olamadı. Detaylar haberimizin devamında…

Meral Kaplan kimdir?

Şiddet Görsem de İspatlayamam

Meral Kaplan ile iş insanı eşi Erhan Kanioğlu boşandı. Mahkeme, 6 yaşındaki kızlarının velayetini babaya verip, Kaplan’ın, Kanioğlu’na 200 bin lira tazminat ödenmesine hükmetti. Duruşma çıkışı üzgünlüğü yüzünden okunan ve gözyaşlarını tutamayan Meral Kaplan, “Çocuğum doğduğundan beri mahkemelerdeyim. Şiddet görsem de ispatlayamadım. Mahkeme 6 yaşındaki çocuğumu benden aldı. Buna izin vermeyeceğim” ifadelerini kullandı.

İstanbul 3. Aile Mahkemesi’nde gerçekleşen boşanma davasında Meral Kaplan ve taraf avukatları hazır bulundu. Erhan Kanioğlu ise duruşmaya gelmedi. Gizlilik kararı nedeniyle basın mensupları ve izleyici alınmayan duruşmada, Kaplan ve Kanioğlu’nun boşanmasına karar verildi.

Meral Kaplan’a Velayet Şoku!

Karar Hukuka Uygun Değil

Çiftin 6 yaşındaki kızlarının velayeti babaya verildi ve Meral Kaplan’ın, Erhan Kanioğlu’na 150 bin TL’si manevi, 200 bin TL tazminat ödemesine hükmetti.

Duruşma sonrası basın açıklaması yapan Meral Kaplan, gözyaşları içinde “Çocuğum doğduğundan beri mahkemelerdeyim. Şiddet görsem de ispatlayamadım. Mahkeme bir anda 6 yaşındaki çocuğumu benden aldı. Bir de tazminat ödememe hükmettiler. Ben pes etmeyince çocuğumun velayeti alındı ama buna izin vermeyeceğim. Ruh sağlığım için rapor istediler her şey tamam bir sıkıntı yok. Mahkeme hiçbir gerekçe göstermedi” dedi.

Hukuka Uygun Değil

Kaplan’ın avukatı ise, “Kararı istinaf edeceğiz. Verilen karar hukuka uygun değildir. Müvekkilimize atfedilen suçlar için somut ve inandırıcı bir delil yoktur. 6 yaşındaki bir kız çocuğu, baba sürekli yurt dışına gidip, geliyor. Anneye muhtaç. Çocuğun fiziksel ve ruhsal gelişiminin annenin yanında sağlanması gerekiyor” şeklinde konuştu.

Neler Olmuştu?

Eski oyuncu ve manken Meral Kaplan, 2018 yılında eşi Erhan Kanioğlu’na kendisini aldattığı iddiasıyla boşanma davası açmıştı. Kaplan, boşanmak için Kanioğlu’ndan 2 milyon lira tazminat ile çocuğunun velayetini istemişti. Kaplan’ın boşanma davasına karşılık iş insanı Erhan Kanioğlu da boşanma davası açmış ve Meral Kaplan’dan 1 milyon lira manevi, 50 bin lira maddi tazminat istemişti.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler