Ana SayfaDizilerMerakla beklenen “Mehmed Bir Cihan Fatihi” bugün başlıyor!

İlgili Postlar

Merakla beklenen “Mehmed Bir Cihan Fatihi” bugün başlıyor!

İzleyicilerin merakla beklediği Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi, bu akşam yayın hayatına başlıyor. Aylardır üstünde konuşulan, ne zaman başlayacağı uzun süre merak edilen Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi, bu akşam diziseverlerin karşısına çıkacak. İşte detaylar…

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun başrolünde yer alarak Fatih Sultan Mehmed’i canlandıracağı, senaryosunu Ercan Mehmet Erdem’in kaleme aldığı, yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın üstlendiği Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi, bu akşam yayın hayatına başlıyor.

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi hangi kanalda, saat kaçta?

İzleyicilerin merakla beklediği Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi, Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Dizi, saat 20:00’de ilk bölümü ile ekranlarda olacak.

Aylardır ne zaman başlayacağı konuşulan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin boşrolünde Kenan İmirzalıoğlu yer alırken, güçlü oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor. Dizide, Çetin Tekindor, Gürkan Uygun, Büşra Develi, Hazal Filiz Küçükköse, Leyla Tanlar, Mert Yazıcıoğlu gibi birbirinden başarılı oyuncular rol alıyor. Yüksek maliyetler ile çekilen dizinin, oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor.

İşte, Mehmed Bir Cihan Fatihi’nin Paşaları!

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin ilk bölümünde neler olacak?

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin bu akşam yayınlanacak olan ilk bölümünde; Babası Murad Han’ın vefat etmesi ile, Şehzade Mehmed Manisa’dan Edirne’ye gitmek üzere yıla çıkıyor. Aynı zamanda, tahtın diğer adayı olan Şehzade Orhan, o sırada Konstantiniyye’de. İmparator Konstantinos, Osmanlı’nın başına Şehzade Orhan’ı geçirmek istiyor. Taht mücadelesinde bir tercihte bulunan Çandarlı Halil Paşa, Osmanlı Devleti’nde yeni bir dönem başlamasına yol açıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=aulVkUwxGyo

Aylardır, bir başlıyor, bir başlamıyor şeklinde haberler ile gündeme gelen, uzun uzun üzerinde konuşulan, izleyicinin merak içinde beklediği Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi, bu akşam Kanal D ekranlarında saat 20:00’de ilk bölümü ile yayınlanmaya başlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler