Ana SayfaDizilerKadınlara Umut Olan Proje, Sosyal Medyayı Sallıyor!

İlgili Postlar

Kadınlara Umut Olan Proje, Sosyal Medyayı Sallıyor!

Türkiye’de, Nisan 2016’da yayın hayatına başlayan, dünya devi A+E’nin ünlü ve ödüllü kanalı “Lifetime TV” kadınlara umut olacak ve ilham verecek yepyeni projesi #seninmucizen ile 18 Mart Pazar günü izleyiciyle buluştu!

Yayın hayatına tüm hızıyla devam eden TV kanalında, geçtiğimiz pazar günü ilk bölümü yayınlanan “Senin Mucizen” programında, ülkemizin önemli ve başarılı sanatçıları konuk edilerek; onların, bugünlere gelirken yaşadıkları ve daha önce hiçbir yerde paylaşmadıkları deneyimleri, onları onlar yapan acıları, zorlukları, mücadeleleri ve kendi mucizeleri gün yüzüne çıkarılacak. Bu mucize ve ilhamlardan yola çıkarak #seninmucizen hashtag’i altında bir sosyal medya kampanyası başlatıldı. Kampanya, kadınların kendi mucizelerini anlattıkları videolar çekerek, sosyal medya hesaplarından paylaşmalarıyla gerçekleştiriliyor. Çekilen her videonun sonunda, seçtikleri bir arkadaşlarını belirterek, onların da kendi mucizelerini anlattıkları bir video çekmeleri ve katılmaları isteniyor.

https://www.instagram.com/p/BggxqSZAzWi/?tagged=seninmucizen

Ev sahipliğini Lifetime TV Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya, moderatörlüğünü ise Lütfiye Pekcan’ın yaptığı #seninmucizen programı; 18 Mart günü, ilk bölümüyle Ajda Pekkan’ı ağırladı. Önümüzdeki günlerde ise İdil Biret, Serra Yılmaz, Hülya Koçyiğit ve Muazzez Abacı ile devam edecek…

Ajda Pekkan kimdir?

#seninmucizen Ajda Pekkan Röportajı

Hadid Kardeşler’in Annesi Yolanda Hadid’ten, Esra Oflaz’a “Senin Mucizen Nedir?”

#seninmucizen hashtag’i altında başlayan sosyal medya kampanyasına, dünyaca ünlü model kardeşler Gigi, Bella ve Anwar Hadid’in anneleri Yolanda Hadid de katıldı. Yolanda Hadid; kadınlara umut ve ilham olmak amacıyla, hayatındaki en büyük mucizeyi sosyal medya hesabından yayınladığı video ile paylaştı. Videosunda, Türkiye’ye selam vererek başlayan Hadid, kendi mucizesini anlattıktan sonra Türkiye’nin başarılı ve sevilen iş kadınlarından Esra Oflaz’a çağrı yaptı ve onun da mucizesini takipçileri ile paylaşmasını istedi.

https://www.instagram.com/p/BgglcfDgc7w/?tagged=seninmucizen

Lifetime TV Hakkında:

Dünya devi A+E’nin ünlü ve ödüllü kanalı Lifetimetv 26 Nisan 2016’da Türkiye’de yayına başladı. Tüm dünyada 124 bölgede, 150 milyondan fazla haneye, 11 dilde ücretli yayın yapan Lifetime tv dünyada ilk kez ülkemizde şifresiz/ücretsiz olarak tüm platformlarda yer alıyor. Türkiye’de 20 milyondan fazla haneye ulaşıyor.

Digiturk: 52 Kanal

D-Smart: 37. Kanal

Tivibu: 61 Kanal

Kablo TV: 48.Kanal

Turkcell TV+: 31. Kanal

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler