Ana SayfaÜnlülerMeltem Cumbul Onur Ödülü Aldı!

İlgili Postlar

Meltem Cumbul Onur Ödülü Aldı!

Toplumsal Araştırmalar Kültür ve Sanat İçin Vakıf (TAKSAV) tarafından düzenlenen 8.Uluslararası İzmir Tiyatro Festivali’nin Onur Ödülü, Meltem Cumbul’a verildi. Başarılı oyuncu Meltem Cumbul ödülü öğrencileri için aldı.

Meltem Cumbul Bu Ödüle Layık Görüldü!

Başarılı oyuncu Meltem Cumbul geçmişten bu güne bir çok dizi sinema ve tiyatro oyunlarında rol aldı. İçinde bulunduğu projelerde başarısıyla ve işini en iyi şekilde yapmak adına elinden gelini yapan güzel ve yetenekli oyuncu Meltem Cumbul gönüllerde taht kurdu.Rol aldığı tiyatro oyunları, müzikaller, sinema eserleri ve dizi filmleri ile kültür sanat dünyasına adını yazdıran Meltem Cumbul, TAKSAV tarafından düzenlenen 8. Uluslararası İzmir Tiyatro Festivali’nde onur ödülüne layık görüldü.

Meltem Cumbul Kime Elini Vermedi? Kendisi Açıkladı!

Ödülü Öğrencileri İçin Aldı!

Türk sinemasının ve dünya sinemasının çok önemli yapımlarında aldığı rollerde hafızalarda yer edinen sanatçı, onur ödülüne layık görülmekten ötürü büyük bir onur duyduğunu belirterek, “Öncelikle TAKSAV 8. İzmir Uluslararası Tiyatro Festivali’ne çok teşekkür ederim. Bu onur ödülünü fikri, vicdanı ve irfanı hür, bol okuyan, araştıran, bilime inanan, kendini hep geliştirmeye çalışan, öğrencilerim için alıyorum. Çok teşekkür ederim” dedi.

Meltem Cumbul’dan Özge Ulusoy’a Sert Gönderme!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler