Ana SayfaÜnlülerMeltem Cumbul Kime Elini Vermedi? Kendisi Açıkladı!

İlgili Postlar

Meltem Cumbul Kime Elini Vermedi? Kendisi Açıkladı!

24’üncü Uluslararası Adana Film Festivali’nde AKP’ye verdiği destekle bilinen yönetmen Semih Kaplanoğlu’nun elini sıkmayarak tepki gösteren Ünlü Oyuncu ve Sunucu Meltem Cumbul, “Eşitler arası bir selamlaşma ve yakınlaşma ritüeli olan el sıkışmayı, güçlüleri tutup zayıfları hor görenle yapmayı reddediyorum” diyerek açıklama yaptı. Konunun detayları Haberimizde..

Meltem Cumbul: Birey olmadan evlenmemek gerekiyor

Meltem Cumbul, Semih Kaplanoğlu’nun elini neden sıkmadığını açıkladı!

Meltem Cumbul kimdir?

24’üncü Uluslararası Adana Film Festivali Ödül Töreni, Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi’nde geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleştirildi. Ödül Töreninde sunuculuk yapan Meltem Cumbul, AKP’ye verdiği destekle tanınan yönetmen Semih Kaplanoğlu’nun elini sıkmayarak gösterdiği tepkiyle gündeme bomba gibi düştü. Meltem Cumbul, ‘FİLM-YÖN En İyi Yönetmen Ödülü’nü almak için sahneye çıkan ve kendisine elini uzatan Semih Kaplanoğlu’na karşılık vermeyip sırtını döndü.

Olay Yönetmen Kaplanoğlu Sonunda Konuştu

“Sevgiye Düşman Olanla, Gözlerim ve Ellerim Dost Olamaz”

Olayın hemen ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Meltem Cumbul, “Eşitler arası bir selamlaşma ve yakınlaşma ritüeli olan el sıkışmayı; kendinden olmayanları ötekileştirenle, fakiri zengine böldürenle, güçlüleri tutup zayıfları hor görenle yapmayı reddediyorum. Yüreğime ve sevgiye düşman olanla, gözlerim ve ellerim dost olamaz” ifadelerini kullandı.

Meltem Cumbul’un eski sevgilisini biliyor musunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler