Ana SayfaDedikoduMelisa Sütşurup ve Mustafa Sandal'dan Ayna Bozu

İlgili Postlar

Melisa Sütşurup ve Mustafa Sandal’dan Ayna Bozu

Şarkıcı Mustafa Sandal, haziran ayında ikinci kez nikah masasına oturmuştu. Sandal, Melis Sütşurup ile İtalya’nın başkenti Roma’da evlenmişti. Şimdilerde mutlu birliktelikleri devam eden ünlü çiftten zaman zaman keyifli anlarını takipçileriyle paylaşıyor. Son olarak Melisa Sütşurup ve Mustafa Sandal’dan ayna pozu geldi. İşte detaylar;

Dünyaevine Girdiler

Sırp şarkıcı Emina Jahovic ile 10 yıllık evliliği 2018’de sona eren Mustafa Sandal, geçtiğimiz şubat ayında aile arasında düzenlenen sade bir nişan töreniyle evlilik yolunda ilk adımı attığı Melis Sütşurup ile 3 Haziran’da İtalya’nın başkenti Roma’da nikah masasına oturdu. Çiftin şahitliğini Simge Sütşurup ve Tunç Taşdemir üstlendi.

Sütşurup, birkaç gün önce Roma sokaklarında çekilen fotoğraflarını Instagram hesabından “Nereden başlasam, nasıl anlatsam seni… Tek bir şey var; cümleye dökülünce anlamlı olan ‘Biz…’ İyi ki hayatıma, yoluma ortak oldun. Sonsuz olsun tek dileğim… 03/06/2022…” notuyla paylaşmıştı.

“İyi Ki Kaderime Ortak Oldun”

Birlikte çekilen fotoğraflarını yayınlayan Mustafa Sandal, gönderisine, “Ya doğmasaydın, olmasaydın, hayatıma girip beni bulmasaydın! Hani bazen kader gelip de yapması gerekeni yapar ya… O yüzden iyi ki doğdun, kaderime ortak oldun…” ifadelerini not düştü. Takipçileri, iki çocuk babası ünlü şarkıcının paylaşımını beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

Çifte Düğün Yaptılar

Çiftin düğünü geçtiğimiz hafta Marmaris’te gerçekleşti. Sandal ve Sütşurup’u bu mutlu günlerinde yakın dostları yalnız bırakmadı. Sütşurup o anları sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Düğünde nikah memuru olan ünlü komedyen Doğu Demirkol, konuklarını kahkahalara boğmuştu.

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup’tan Yeni Kareler

Şu sıralar Bodrum’da tatil yapan ikiliden Sütşurup, düğünden pozlarını sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ediyor. Melis Sütşurup, sosyal medya hesabından yeni aşk pozlarını yayınlamıştı.

Mustafa Sandal da paylaştığı fotoğraflarının altına “Gerisi detay olur” notunu ekledi. Çiftin fotoğraflarına takipçilerinden beğeni yağmıştı.

Melisa Sütşurup ve Mustafa Sandal’dan Ayna Bozu

Mutlu birliktelikleri devam eden Melis Sütşurup-Mustafa Sandal çiftinden yeni bir fotoğraf geldi. Kırmızı uzun kollu bir elbise giyen Sütşurup, eşiyle ayndada verdiği pozu yayınladı. İkilinin paylaşımı büyük ilgi gördü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler