Ana SayfaDedikoduSerenay Sarıkaya'dan Yeni Selife

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya’dan Yeni Selife

Uzun süredir ekranlarda yer almayan Serenay Sarıkaya, özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. Geçtiğimiz haftalarda bir süredir aşk yaşadığı işletmeci Umut Evirgen’le ayrıldıkları haberiyle adından söz ettiren oyuncu, şimdilerde yeni bir projede Burak Deniz ile başrolleri paylaşıyor. Dijital bir platformda yayınlanacak olan dizi için İstanbul-Adana arası mekik dokuyan Sarıkaya’dan yeni selfie geldi.

Umut Evirgen ve Serenay Sarıkaya’dan Yeni Paylaşımlar

Fotoğrafçı Burcum Baygut, Serenay Sarıkaya-Umut Evirgen çiftine katıldı. Güzel oyuncu, son olarak soyundan gelenlerin beyaz mayosunun üzerine giydiği kırmızı desenli gömleğiyle pozlarını sundu. Baygut’ta da tatil yapan Sarıkaya, şunları kaydetti; “Bizimle oturamazsın!” bilet düşmüştü. Takipçileriyle güzel anları paylaşmayı ihmal etmeyen Evirgen, tatil fotoğraflarından yaptığı bir kolajı sonunda “İşte öyle bir şey” başlığıyla paylaştı. 32 yaşındaki Evergene’nin paspasla umutlu selfiesi ve Serene Sarkaya dikkat çekti.

Umut Evirgen Kimdir?

Umut Evirgen ve Serenay Sarıkaya’dan Kötü Haber

İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen’in ayrıldığı ortaya çıktı

2.Sayfa’da yer alan habere göre; Serenay Sarıkaya, sürpriz bir kararla Umut Evirgen’den ayrıldı. Güzel oyuncu, ayrılıkla ilgili yakın çevresine “Yorulduk, yürütemedik” dedi.

“Yorulduk, Yürümedi”

İlişkileri bir dargın bir barışık devam eden Sarıkaya ile Evirgen’in, geçtiğimiz haftalarda ayrılık kararı aldıkları iddia edilmişti. Serenay Sarıkaya’nin, ayrılıkla ilgili yakın çevresine; “Yorulduk, yürütemedik” dediği öğrenilmişti.

Uzun yıllar sonra yeniden dizi setlerine dönen Sarıkaya, bir süredir Burak Deniz ile başrolünde oynadığı ‘Şahmeran’ adlı yapım için Adana’da bulunuyor. Dijital bir platformda yayınlanacak olan dizisi için heyecanlı olan güzel oyuncudan yeni bir paylaşım geldi.

Serenay Sarıkaya’dan Yeni Selife

Sette yoğun bir tempoda çalışan ve Adana-İstanbul arası mekik dokuyan Serenay Sarıkaya, çektiği selfieyi ‘Adana-İstanbul… İstanbul-Adana’ notuyla takipçilerinin beğenisine sundu. Şapkasıyla poz veren ünlü ismin fotoğrafı, büyük ilgi gördü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler