Ana SayfaÜnlülerMelisa Şenolsun 'dan Samimi İtiraflar

İlgili Postlar

Melisa Şenolsun ‘dan Samimi İtiraflar

Son dönemde Umut Evigen ile yaşadığı aşk ile gündeme gelen genç oyuncu Melisa Şenolsun Hakan Gence’ye verdiği röportajda samimi itiraflarda bulundu. Röportajdan bazı satır başları haberimizde…

Melisa Şenolsun Kimdir?

Birbirimizin Değilmeyen Yerlerine Değiyoruz

2020 ve pandemi süreci senin için nasıl geçti?

Çizimler yaptım, üretici yanımla vakit geçirdim. İçe döndüm. Meditasyon ve yoga yaptım. Büyümenin hissettirdikleri ve getirdikleriyle daha dikkatli olmam gerektiğini anladım.

Biriniz yönetmen, biriniz oyuncu. Evdeki ortam nasıl?

Birbirimizi pozitif anlamda çok zorluyoruz. Zorladıkça üretim daha da derinleşiyor. Birbirimizin değilmeyen yerlerine değiyoruz. Çok izliyor ve üzerine kritikler yapıyoruz. Faydalı olup birbirimize iyi geliyoruz.

Bu röportajın fotoğraflarını Evirgen çekti. İnsanın sevgilisine poz vermesi nasıl bir şey?

Çekimi iki günde yaptık. Çok güzel ve keyifliydi. İşimin bir parçası da fotoğraf çektirmek olduğu için iş odaklı bakıyorum bu duruma. Tanıdığım birinin beni çekiyor olması yalnızca daha rahat hissetmemi sağlıyor.

Sakin ve Sabırlı Kalmayı Öğütlerdim

1996 doğumlusun. 90 kuşağını nasıl anlatırsın?

Eğlenceli, renkli, eskiyle yeni iç içe, retro da diyebiliriz. Kasetlerden walkman’lere, oradan bluetooth’lu kulaklığa varan bir evrime tanık olan, arada kalmış, hem eskinin hem yeninin kuşağı 90’lar benim için.

Konservatuvarda okumuşsun, bu meslek senin için en baştan hedef miydi?

Ablam sekizinci sınıfta okurken onun okul müsameresine gitmiştik. En ön sırada oturuyorduk. Ben küçüktüm ama sahne kocamandı. O kadar etkilendim ki! Klişe ama sahne tozunu yutarak o ışıklara vuruldum ve hayatım boyunca bunu yapmak istediğime karar verdim. Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda kursiyerlik yaptım bir dönem, orada konservatuvara gitmek konusunda kendimden emin oldum. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nı kazandım ama henüz mezun olamadım.

Melisa Şenolsun ve Umut Evirgen İlk Kez El Ele

Geçen beş sene içinde oyunculukta seni neler şaşırttı?

Birçok farklı yönetmenle ve ekiple çalışma şansım oldu. Dolayısıyla çok fazla set deneyimledim. Beş yıl içinde yaptığım gözlemler doğrultusunda da şaşırmamak gerektiğini öğrenmiş oldum.

Beş yıl önceki Melisa’yı bugün yolda görsen ona ne öğütlerdin?

Sakin ve sabırlı kalmayı… Önemli olanın her zaman iç huzuru olduğunu… Her dönemin, iyi veya kötü, geçici olduğunu… Ayrıca hiçbir şeyi fazla ciddiye almayıp kendini sıkmaması gerektiğini söylerdim.

Yeni projelerin neler?

Yeni dizi ve film projeleri var. ‘Atiye’nin yeni sezonu gelecek, çekimler bitti. Reklam yüzü oldum. Bir de yemekli tiyatro projemiz var. Ama mekânlar kapandığı için şimdilik askıya aldık.

Melisa Şenolsun “Umarım Bir Gün Gerçek Olur”

Genç oyuncu Melisa Şenolsun sahne performanslarına meraklı olduğunu şu cümlelerle ifade ediyor: “Bir gün performans sanatçısı olabilmek hayalim. Ama bunun için çok yol kat etmek, kendini ve bedenini çok iyi tanıyor ve kullanabiliyor olman gerek. Hepimizin bildiği, performans dalında büyük adımlar atmış, yollar açmış olan Marina Abramovic’in de dediği gibi; ‘In theater, blood is ketchup; in performance, everything’s real’… Yani; ‘Tiyatroda kan ketçaptır, performanstaysa her şey gerçektir’. Bana göre performans sanatı aynı anda gerçek olabilme sanatı. Şu an olduğumun çok ötesinde bir şey. Kendini adamak, yaşamak gerek. ‘Sanatçısı’ olmak belki de iddialı bir dilek. ‘Performans sanatıyla ilgilenmek istiyorum’ diyeyim. Umarım bir gün gerçek olur.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler