Ana SayfaÜnlülerAzra Akın "Oyunculuğa Dönmek İstiyorum"

İlgili Postlar

Azra Akın “Oyunculuğa Dönmek İstiyorum”

Azra Akın geçtiğimiz gün Hakan Gence ile samimi bir röportaj gerçekleştirdi. Akın sohbet sırasında arada içinden bir kabadayı çıktığı itirafında bulundu. Sohbetten satır başları haberimizin devamında…

Azra Akın kimdir?

Azra Akın “Seksilik İnsanın Doğasında Var”

İnsanların algısında hep masum ve tatlı bir duruşunuz var. Bu görüntü ne kadar doğru?

Evet, doğru görüyorlar. Çünkü ben masumum, iyi kalpliyim, hatta insanları ve hayvanları korumak için ileriye bile giderim. Bu benim özüm.

Peki özellikleriniz arasında seksilik yok mu?

Olmaz mı hiç! Seksilik insanın doğasında var. Doğal, kendisiyle barışık, sevgi ve saygıyı bilen, hoşgörülü, üreten herkes gibi bende de seksilik olabilir

Seksi olmak sizce ne demek?

Benim için seksilik, ruhunu vücudunun içinde rahat hissetmek demek. İlla bacağımı açmam ve şuh bakmam gerekmiyor. Kendisiyle barışık, hatalarını kabul eden, karşısındakine dürüst olan insanların seksi olduklarını düşünüyorum. Sadece kıyafetle ya da duruşla seksi olunmuyor.

Azra Akın Ekrana Geri Mi Dönüyor?

Barzo Dünya Güzeli

Hakkınızda ne söyleseniz “Yok artık” deriz?

Arada içimden bir kabadayının çıktığı bile oluyor. Nurgül (Yeşilçay) bana bu sebeple “Barzo dünya güzeli” der.

Birini dövdünüz mü?

Şiddetin her türlüsüne karşıyız. İlk defa bu kadar rahat anlatıyorum. Bir iş yemeğinde yanımda oturan bir kadın oyuncuyu laflarıyla taciz eden bir adamı nazikçe birkaç defa uyardıktan sonra yaptığı yanlışa devam etmesi sonucu mekândan dışarıya çıkarmışlığım var.

Hep ‘güzel’ sıfatıyla bütünleştiriliyorsunuz. Azra Akın’dan ‘güzel’ sıfatını alsak geriye ne kalır?

Kendimi hiçbir zaman güzelliğimin içine hapsetmedim. Öğrenmeyi, kendimi geliştirmeyi ve faydalı işler yapmayı hayatımın odağına koydum. Bu nedenle benden ‘güzel’i alırsak geriye paylaşmayı seven, iyi kalpli, merhametli, yardımsever, duyarlı, sevgi dolu, neşeli, iyi bir anne ve eş olmaya çalışan, sürekli proje üretip uygulamak için didinen Azra kalır.

Üç yıl önce evlendiniz. Çocuğunuzu kucağınıza aldıktan sonra neler değişti?

Ben anne, Atakan (Koru) da baba oldu (gülüyor). Tabii hayat değişiyor. Mesela saat 21.00’den sonra fazla haşlanmış fasulye gibi koltukta kalıyorsun. Hiçbir şey yapmaya halin olmuyor. Bu erkek için de kadın için de geçerli! Şaka bir yana çocuktan sonra birbirimize daha yakınlaştık çünkü çocuk bizim için koşulsuz sevgi kaynağı ve keyifle paylaştığımız bir sorumluluk. Birlikte yaptığımız en güzel şey.

Hayalim Nurgül Yeşilçay ile Aynı Projede Olmak

Oyunculuğa dönmeyi çok istediğini dile getiren tescilli güzel; “Kendi ekibimle üretmek istediğim projeler ve üzerinde çalıştığımız bir hikâye var. Oyunculuk emek, sabır ve özveri istiyor, bu nedenle acele etmiyorum. Ferzan Özpetek ve Berkun Oya’yla çalışmayı arzu ederim. Bir hayalim de Nurgül Yeşilçay’la bir projede olmak.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler