Ana SayfaÜnlülerAyşegül Yıldız Söylenenlere İsyan Etti

İlgili Postlar

Ayşegül Yıldız Söylenenlere İsyan Etti

İbrahim Tatlıses’in eski eşi Ayşegül Yıldız kızı Elif Ada hakkında yapılan yorumlara isyan etti. İbrahim Tatlıses programına kızı Elif Ada’yı konuk etti. İzleyenlerin yaptığı yorumlar ise Ayşegül Yıldız’ı kızdırdı. Detaylar haberimizin devamında..

Ayşegül Yıldız kimdir?

İbrahim Tatlıses kimdir?

Baba Neden Söylemiyorsun Dedi

İbo Show son bölümünde yine izleyenleri ekrana kilitledi. Programın bu haftaki konukları Serdar Ortaç, Gülben Ergen, Nilgün Belgün ve Mustafa Üstündağ oldu. İbrahim Tatlıses programın ilerleyen dakikalarında kızı Elif Ada’yı da konuk etti. Elif Ada’nın söylediği sözler programa damgasını vurdu.

İbrahim Tatlıses yıllardır şarkı söylememesinin pişmanlığını yaşadığını dile getirerek kızı Elif Ada’nın kendisini internetten dinleyerek ‘baba neden söylemiyorsun’ dediğini anlattı. Tatlıses “Utandım hep. Eski yaptığım nameleri yapamam diye utandım. Beni tanıyanlara mahcup olmamak için söylemedim. Elif Ada ‘neden söylemiyorsun’ dedi. Bu babamın sesi der mi diye utandım, söylemedim” dedi.

Ayşegül Yıldız, İbrahim Tatlıses ile Yeniden Birliktelik Sorusuna Bakın Ne Dedi..

Babasından Çok Utanıyor

İbrahim Tatlıses’in bu sözlerinin üzerine Elif Ada’nın programdaki utangaçlığı dikkat çeken başka bir olay oldu. Ayşegül Yıldız kızına yapılan eleştirilere sosyal medya hesabından yanıt verdi. Yıldız;

“Ya Allah aşkına çocuk babasını zaten sürekli görmediği için babasından çok utanıyor. Babasını hayatında ilk defa program sunarken izliyor onun şaşkınlığı ve heyecanı var. Bir de ilk defa stüdyoya girmiş o kadar kamera içinde babası çağırınca gitmeyeceğim dedi. Zorla ikna ettik. O çocuk daha 7 yaşında ve orada şok olmuş halde. Hemen yine kafası farklı çalışan arkadaşlar sallamış da sallamış.” dedi.

Cahiliyet Döneminde Bir Sürü Çocuk Yapıp Sonra Pişman Olabilir

Geçtiğimiz aylarda eski eşi İbrahim Tatlıses’in geçtiğimiz günlerde yaptığı “Şimdiki aklım olsaydı 7 çocuk yapmazdım! Allah insana evladın da hayırlısını versin, vermiyorsa da o zaman hiç vermesin çünkü; azı karar çoğu zarar.” şeklinde açıklaması Ayşegül Yıldız’a soruldu.

Ayşegül Yıldız, “Belki o 3 çocuktan biri Elif Ada nereden biliyorsunuz? İnsanlar tabii ki kendi evladıyla ilgili şeylere zaman zaman kıza bilir. Cahiliyet döneminde bir sürü çocuk yapıp sonra pişman olabilir. Bunlar üzülüp, kırılacak şeyler değil.” diyerek soruyu yanıtladı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler