Ana SayfaÜnlülerCoşkun Sabah 'tan Hülya Avşar İtirafı

İlgili Postlar

Coşkun Sabah ‘tan Hülya Avşar İtirafı

Bir dönem aşk yaşayan Coşkun Sabah ve Hülya Avşar aşkları ile tekrar gündeme geldi. Coşkun Sabah “Hülya beni Tanju ile aldattı” dedi. Detaylar haberimizin devamında…

Coşkun Sabah kimdir?

Hülya Beni Aldattı

Sabah Uçankuş programına bomba bir itirafta bulundu. Bir dönem aşk yaşadığı Hülya Avşar’ın kendisini aldattığını iddia eden Coşkun Sabah “Beni askerdeyken Tanju Çolak ile aldattı Hülya!” dedi.

Sabah katıldığı Uçankuş programında kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Bir dönem aşk yaşadığı Hülya Avşar hakkında kendisine yöneltilen soruya ise “Hülya ile birlikteyken bir yıldan sonra benim askerlik zamanım geldi. Havaalanına Hülya beni ağlayarak yolcu etti. Sonra askerdeyken böyle bir haber okudum” şeklinde yanıt verdi.

Program sunucularının “Kesin doğru muydu” sorusu üzerine Sabah, “Evet, evet doğru Tanju Çolak idi” dedi.

Coşkun Sabah Çok Ağladı

Gazeteci Bilal Özcan yıllar önce bu konu hakkında “Coşkun, Hülya’ya bir türlü ulaşamadı ve sonra gazeteyi gösterdim. ‘Hülya Avşar, genç bir işadamıyla aşk yaşıyor’ diye haber vardı. Coşkun yıkıldı. Günlerce, gecelerce ağladı. Askerdeyken böyle bir şey yaşamıştı Coşkun Sabah. Çok ezildiğini hissetti. Hep onu teselli ediyordum” demişti.

Coşkun Sabah’ın Sahil Pozuyla Gündem Olan Kızı Roza..

İspat Edene 1 Milyon Dolar

Coşkun Sabah geçtiğimiz aylarda geçinemiyorum cümleleri ve kızının sosyal medya hesabı ile gündeme gelmişti. Sanatçı konu ile ilgili; “Ağzımdan ‘geçinemiyorum’ kelimesi çıkmadı. Ama böyle bir iddia dolanıyor. İspat edene noter huzurunda 1 milyon dolar (8 milyon TL) nakit vereceğim. Bu parayı almak isteyen varsa, karşıma ‘Geçinemiyorum’ kelimesini söylediğim bantla çıkacak.”

“Kızım Roza’yla sosyal medya konusunda bir anlaşmazlık yaşamıştık. Bazı paylaşımlarını bir Türk babası olarak beğenmemiştim. Şimdi daha dikkatli. Bana hak verdi, ben de artık ona karışmıyorum. Sayfasını kapatmadı ama kilitli. Herkesi kabul etmiyor” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler