Ana SayfaÜnlülerHülya Açıkgöz'den Hadise'ye Gönderme

İlgili Postlar

Hülya Açıkgöz’den Hadise’ye Gönderme

Geçtiğimiz günlerde Hadise 8 aydır aşk yaşadığı oyuncu Kaan Yıldırım’dan ayrılmıştı. Ayrılık nedeninin aldatma olduğuna dair söylentiler dolaşırken Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz’den göndermeli paylaşım geldi. Detaylar haberimizin devamında…

Hadise Kimdir?

Kaan Yıldırım Kimdir?

Ayrılık Dedikoduları

Hadise oyuncu Kaan Yıldırım ile 8 ay önce doludizgin bir aşka yelken açmıştı. Hadise’nin Kaan Yıldırım’ın köpeği Benek ile çekilmiş fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşması üzerine ikilinin aşkı belgelenmişti.

İkili aşklarını sosyal medya hesaplarından çekinmeden paylaşırken geçtiğimiz haftalarda Hadise’nin koronavirüse yakalanarak Kaan Yıldırım’ın evinden ayrılıp kendi evine geçmesi üzerine ikilinin ayrıldığı yönünde dedikodular çıkmıştı.

Hadise “Bazen Aşk Olsa da Olmuyor”

Hadise ayrılık haberini instagram hesabından yaptığı paylaşımda verdi. Şarkıcı instagram hesabından yaptığı açıklamada, “Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel. Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu… Ama bazen aşk olsa da olmuyor. Bu yüzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim. Hep söylerim bizi aşk ve sevgi kurtaracak, aşk hep olsun. Kendinize iyi bakın.” ifadelerini kullandı.

hulya-acikgöz

 

Hadise menajerliğini üstlenen ablası ile geçtiğimiz yıl tartışarak yollarını ayırmıştı. Şu sıralar yurt dışında yaşayan Hülya Açıkgöz Hadise’nin ayrılık haberinin ardından boynuz emojisi ile fotoğrafını paylaştı. Açıkgöz’ün bu paylaşımı Hadise’ye gönderme olarak yorumlandı.

Kitap Yazabilirim

Uzun süre kardeşi Hadise’nin menajerliğini üstlenen Hülya Açıkgöz geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden kendisine yöneltilen Kendiniz neden açık net ifade etmiyorsunuz? Sanki bir abla kardeşini kullanmış, dolandırılmış imajı çizildi” sorusuna “Ben doğruları konuşursam ekmek paralarından olurlar, Türkiye’ye adım atamazlar. Milyonları olanlar göstersinler ne kadar vergi ödemişler acaba? Vergiden bile çalan herkesten çalmayı da bilir. Neyse kitap yazabilirim” şeklindeki cevabı olay yaratmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler