Ana SayfaÜnlülerMelisa Şenolsun ve Umut Evirgen İlk Kez El Ele

İlgili Postlar

Melisa Şenolsun ve Umut Evirgen İlk Kez El Ele

Aşklarını sosyal medya üzerinden duyuran Melisa Şenolsun ve Umut Evirgen ilk kez el ele görüntülendi. Oyuncu Melisa Şenolsun ve genç işletmeci Umut Evirgen aşklarını sosyal medyadan duyurmuşlardı.

Melisa Şenolsun kimdir?

İlk Kez El Ele

Genç işletmeci Umut Evirgen bir süre Tuğba Büyüküstün ile aşk yaşamıştı.Tuğba Büyüküstün yaklaşık 3 yıldır aşk yaşadığı Umut Evirgen ile yollarını bir süre önce Evirgen’in sosyal çevresi ile bağını koparamadığı gerekçesiyle ayırmıştı.

Sürpriz Umut Evirgen ve Melisa Şenolsun Aşkı

Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile ekranlara merhaba diyen ve son olarak Netflix yapımı Atiye dizisinde oynayan Melisa Şenolsun Umut Evirgen aşklarını sosyal medyada paylaştıkları fotoğrafları ile duyurmuşlardı.

Bir süre önce ilişkilerini duyuran Melisa Şenolsun ve Umut Evirgen çifti ilk kez Nişantaşı’nda el ele görüntülendi. Taze aşıklar, “Rutin doktor kontrolümüz vardı, şimdi oraya gidiyoruz” dediler.

Çektiği kısa ve uzun metrajlı filmler ile adından söz ettirmeye başlayan genç işletmeci Umut Evirgen, “Melisa hanım ile bir proje gelir mi?” sorusuna “Magazine girmeyelim” şeklinde yanıt verdi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler