Ana SayfaÜnlülerMelisa Özmen Ramazan Ayında Yardımlarıyla Yine Konuşuluyor...

İlgili Postlar

Melisa Özmen Ramazan Ayında Yardımlarıyla Yine Konuşuluyor…

Sosyetik güzel ve Yerli Paris Hilton olarak tanınan Özmenlerin biricik güzeller güzeli kızı Melisa Özmen, Hem Lüks hayatından vazgeçmiyor hem de yardıma muhtaç ailelere yardım ediyor. Nasılmı? İşte Detaylar…

Melisa Özmen Sokak Hayvanlarına Tonlarca Mama Aktardı

Melisa Özmen Ramazan Ayında Yardımlarıyla Yine Konuşuluyor!

Sosyetik güzel Melisa Özmen, genç yaşta hem dünya modasını takip ediyor hemde aldığı eğitimlerle üstüne birde yardımsever yüreği eklenince pek çok kişi tarafından büyük beğeni topluyor.

Yardım Ettiği Evleri Tek Tek Takip Ediyor…

Hem Lüks hayatından vazgeçmeyen hem de yardıma muhtaç ailelere yardım eden Melisa Özmen, Ramazan ayında büyük yardımlarıyla birçok aileye yiyecek erzak dağıtıyor. Ayrıca Yerli Paris Hilton, Çengelköy boğazında yalısından tüm yardım ettiği evleri tek tek takip ediyor. Pandemi sürecinde evinden hiç çıkmayan Melisa Özmen, yardımcılarıyla tüm istanbul’a ve çevre illere ramazan için hazırlattığı binlerce yardım kolilerinin dağıtımını yaptırıyor.

Otellerinin Başına Geçecek!

Nişantaşı Üniversitesi Turizim ve Otelcilik bölümünü eğitim hayatında tercih eden Melisa Özmen babasının yolundan gidiyor! Her alanda donanımlı olduğunu hissettiren Melisa Özmen, Star Tv’de Vahe Kılıçarslan’ın programına konuk olmuş ve boğazdaki yalısında program çekmişti.

Kapak Kızı Olan Melisa Özmen Bilboardlarda…

Geçtiğimiz ay İki dergiye birden kapak kızı olan Melisa Özmen İstanbul’da bir çok elit Avm ve bilboardlarda yerini aldı. Düzgün diksiyonu ile oyunculuk tekliflerini değerlendirdiğini dile getiren Sosyetik Güzel sürprizlerle geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler