Ana SayfaDedikoduMelis Tüzüngüç'ten İhanet Yanıtı Geldi!

İlgili Postlar

Melis Tüzüngüç’ten İhanet Yanıtı Geldi!

Medya gündemi bugün şok bir ihanetle sarsıldı. 5 birlikte olan Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten dün ani bir kararla evliliklerini sonlandırma kararı alarak bu haberi sosyal medya hesaplarından duyurdular. İddialar ise Uraz Kaygılaroğlu’nun yaklaşık olarak 1 senedir Melis Tüzüngüç’le yasak bir ilişki yaşadığı yönündeydi. İddialar karşısında sessiz kalmayan ünlü oyuncu Melis Tüzüngüç’ten ihanet yanıtı geldi.

Uraz Kaygılıoğlu ve Melis İşiten’in Duygusal Vedası

2014 senesinde evlenen Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten çifti sosyal medya hesaplarından ayrıldıklarını duygusal bir vedayla açıkladılar. Uraz Kaygılaroğlu’ndan sonra Melis İşiten’de Instagram hesabından bir paylaşım yaparak “Çok güzel sevdik biz birbirimizi. Ama evliliği beceremedik. Yola sadece sevgimizle devam edeceğiz.” açıklamalarında bulundu. Bu sürecin onlar için zor olduğunu vurgulayan çiftin birbirlerine karşı devam eden sevgisi ve İşiten’in kırgınlığı da gözlerden kaçmadı.

Uraz Kaygılaroğlu’nun Evliliğini İhanet Mi Bitirdi?

1 Senedir Birlikteler Mi?

İddialara göre Melis Tüzüngüç ve Uraz Kaygılaroğlu yaklaşık olarak 1 senedir yasak bir aşka tutuldular. Bu iddialar gündeme geldiğinde Uraz Kaygılaroğlu’nun açıklamaları ve ricasıyla yayınlanmadığından dolayı da, olaydan bu haftaya kadar Melis İşiten‘in haberi olmadı. Yasak aşkla ilgili ise henüz açıklanmayan ama güvenilir kaynaklardan veriler olduğu söylentiler arasında yer alıyor.

Melis İşiten Kimdir?

Melis Tüzüngüç’ten İhanet Yanıtı Geldi!

Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten ayrılığında iddiaların tam ortasında kalan Melis Tüzüngüç ise duruma karşı sessiz kalmadı. Tüzüngüç’ün çalışmakta olduğu menajerlik şirketinden “Söz konusu olay ile ilgili herhangi bir bağlantımız olmadığını yineler; oyuncumuzun özel hayatına saygı gösterilmesini rica ederek ilk ve son kez bu açıklamayı kamuoyuna bildiririz.” yönünde bir açıklama geldi.

Uraz Kaygılıoğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler