Ana SayfaKültür ve SanatMüzikMelis Fis'in Yükselişi Sürüyor! Dur Diyemem 2 Milyona Ulaştı!

İlgili Postlar

Melis Fis’in Yükselişi Sürüyor! Dur Diyemem 2 Milyona Ulaştı!

Popüler müziğin genç yeteneklerinden olan Melis Fis ilk single albümüyle dinleyicisinin gönlünü kazanmayı başarmıştı. Güçlü sesi ve kendine özgün yorumuyla dikkatleri üzerine çeken Melis Fis’in yükselişi sürüyor! “Dur Diyemem 2 milyona ulaştı!” İşte genç şarkıcının başarısı;

Sesiyle Herkesi Etkiledi

Sanatla iç içe bir ailede büyüyen Melis Fis çok küçük yaşlarda annesinden piyano çalmayı öğrendi. İlk enstrümana dokunduğu anda bir bağ kuran genç yetenek, Instagram hesabından yayınladığı kısa videolarla kısa sürede bir fenomen haline gelmeyi başardı.

Coverları Çok Seviliyor

Henüz çok genç olmasına rağmen müzikte kendi tarzını keşfetmeyi başarmış olan Melis Fis son dönemlerin en sevilen şarkıcıları arasına girmeyi başardı. Instagram hesabından yayınladığı cover videolarıyla dikkat çeken Fis Ben Fero’nun “Biladerim İçin” şarkısına yaptığı coverla büyük bir çıkış yakaladı ve videosu sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından beğeniyle izlendi.

Sözü Müziği Kendisine Ait İlk Single Albümünü Yayınladı

Müzik alanında oldukça yetenekli olan Melis Fis başarılı bir yorumcu olmasının yanı sıra başarılı bir söz yazarı da. Geçtiğimiz senenin sonlarına doğru sözü ve müziği kendisine ait olan “Dur Diyemem” isimli ilk single albümünü dinleyicisiyle buluşturan genç şarkıcının şarkısı büyük bir beğeniyle karşılandı. Kısa süre içinde binlerce kişi tarafından dinlenen”Dur Diyemem” gün itibariyle YouTube’da 2 milyon izlenmeyi geçti.

Melis Fis Kimdir?

Melis Fis’in Yükselişi Sürüyor! Dur Diyemem 2 Milyona Ulaştı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler