Ana SayfaKimdirMelis Fis Kimdir?

İlgili Postlar

Melis Fis Kimdir?

“Dur Diyemem” şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan Melis Fis kimdir? Melis Fis kaç yaşında? Melis Fis albümleri neler? Melis Fis aslen nereli? Melis Fis hangi burç? Melis Fis hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için  bu yazımızda yazdık.

Melis Fis Kaç Yaşında? Melis Fis Aslen Nereli? Melis Fis Hangi Burç?

Melis Fis 18 Eylül 2001 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbul’lu olan Melis Fis, Başak burcudur.

Melis Fis Kimdir?

Melis Fis eğitim hayatına İstanbul’da devam etmektedir. Müziğe çocuk yaşlardan beri ilgi duyan Melis Fis, sosyal medya hesaplarından yayınladığı videolarla kısa süre içinde bir fenomen olmuştur. Genç yaşına rağmen güçlü sesi ve kendine özgü yorumuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Melis Fis gitar ve piyano gibi enstrümanlar çalmaktadır. Sanatla iç içe bir ailede büyüyen Melis Fis piyano çalmayı annesinden öğrenmiştir.

Instagram hesabında piyano çalarak söylediği şarkıların kısa videosunu paylaşan genç yetenek Ben Fero’nun “Biladerim İçin” şarkısına yaptığı coverla büyük bir çıkış yakalamıştır. Geçtiğimiz senenin sonlarına doğru sözü ve müziği kendine ait olan ilk şarkısı “Dur Diyemem” parçasını yayınlayan Melis Fis’in ilk single albümü dinleyicisinden övgüler toplamıştır.

Melis Fis Albümleri

  • 2019 – Dur Diyemem
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler