Ana SayfaDizilerMeleklerin Aşkı Dizisi Ezber Bozdu...

İlgili Postlar

Meleklerin Aşkı Dizisi Ezber Bozdu…

Yaz dizileri ekranda yerini almaya başladı. Dizilerin sezon finali yapması ile yerini yeni yaz dizilerine bıraktı. Son olarak Show TV’nin yeni yaz dizisi Meleklerin Aşkı, ilk bölümüyle geçtiğimiz hafta ekranda yerini aldı. Peki Meleklerin Aşkı dizisi gündemde nasıl yer aldı? İşte detaylar…

5 Temmuz 2018 reyting sonuçları açıklandı! Zirvenin sahibi kim oldu? Meleklerin Aşkı mı, Çarkıfelek mi, yoksa Kocaman ailem mi?

Meleklerin Aşkı dizisi ilk bölümüyle izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı…

Meleklerin Aşkı dizisi ilk bölümüyle izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Ekrandaki benzer romantik komedi işlerinden hikayesiyle sıyrılmayı başaran Meleklerin Aşkı, komedi tarzında konusu ile izleyiciden tam not almayı başardı. Diziyi izleyenler ise, İstanbullu Gelin’deki Murat karakterinden sonra bambaşka bir rolle ekrana dönen Berkay Hardal’ı, oyunculuğu ile gayet başarılı buldu. Murat Hardal’ın başarılı performansı ile birlikte, Oya Başar’ın usta oyunculuğu ile dizi, izleyicide bambaşka bir tat oluşturdu.

Meleklerin Aşkı Dizisinin 1. Bölüm fragmanı

Meleklerin Aşkı Dizisi Ezber Bozdu…

Aile komedisi tadında aynı zamanda romantik tatlar barındıran dizi, yaz sezonunun favori dizisi olacak gibi gözüküyor. Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin müzikleri de izleyici tarafından çok beğenildi. Yeni dizi Meleklerin Aşkı, ilk bölümüyle Total’in de zirvesine yerleşen ve AB sıralamasında 2. sırada yer alan dizinin diğer karakterleri de dikkat çekmeyi başardı. Dizinin çok konuşulan bir ismi de 6 aylıktan beri dizilerde oynayan Ebrar Alya Demirbilek oldu. Çocuktan Al Haberi programıyla da tanınan Ebrar, diziye ayrı bir sevimlilik katmış…Sosyal Medya gündeminde de olumlu tepkiler alan diziyle ilgili Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan da bir yazı kaleme aldı. Ekranda izlediğimiz romantik komedilerden dizinin farklı bir yerde durduğunu belirterek, “… Çünkü bu defa sakar, sevimli, iyilik abidesi taraf kadın değil erkekti. O nedenle romantik komedilerde ezber bozdu.” ifadesini kullandı.

Meleklerin Aşkı Dizi Oyuncu Kadrosu…

Dizinin Konusu:

Çocuk Esirgeme Kurumu’na verilmeyerek huzur evinde büyütülen çocuk, yıllarca huzur evinde yaşar. Okulunu bitirince de orada kalmaya devam eder. 23 yıl boyunca huzur evinde yaşar. Rukiye’nin gelmesiyle de hayatı tamamen değişir. Rukiye’nin ailesinin evine yardımcı olarak giren Yağmur, Melek’e aşık olur ve hikaye başlar…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler