Ana SayfaDizilerÇarkıfelek nasıl ağlattı?

İlgili Postlar

Çarkıfelek nasıl ağlattı?

Çarkıfelek nasıl ağlattı? Çarkıfelek yarışmasında büyük araba ödülünü kaybeden yarışmacının gözyaşları dikkat çekti. Gizem isimli yarışmacı, gözyaşlarına boğuldu. Detaylar haberimizde…

Çarkıfelek” ilk arabasını verdi…

Çarkıfelek’te arabayı kaybedince hüngür hüngür ağladı

Ünlü oyuncu Emre Karayel’in sunumu ile Kanal D ekranlarında yayınlanan Çarkıfelek isimli yarışma programını son bölümünde yarışan isimlerden yarışmacı Gizem, araba ödülünü kaybetti. Gizem, arabayı kaybettiğini görünce aniden ağlamaya başladı.

Emre Karayel Kimdir?

Sorunun yanıtını bilemediği için arabayı kaybeden yarışmacı Gizem, finale kadar gelip de büyük ödül olan arabayı kaybettiğini görünce aniden hüngür hüngür ağlamaya başladı. Gizem’in gözyaşlarını Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu kaleme aldı. İşte Ali Eyüboğlu’nun o yazısı:

Rakiplerine oranla daha şanslı ve bilgili olanlara çeşitli hediyeler kazandıran, stüdyodakiler gibi ekran karşısındakileri de eğlendiren bir yarışma insanı ağlatır mı? Geçtiğimiz cuma ‘Çarkıfelek’te izlediğim Gizem adlı genç yarışmacı, iki eliyle göğsünde sıkı sıkı tuttuğu zarftaki otomobili kaybedince, hıçkıra hıçkıra ağladı.

Finale kalan Gizem’in, çeşitli renklerdeki zarflardan birini seçmesi gerekiyordu. O, stüdyodakilerin favorisi olan zarfı değil, hislerine güvenerek yeşili seçti. Yarışmacının seçtiği zarftaki hediyeyi alabilmesi için toblerondaki kapalı kutular içinde yazılanı bilmesi gerekiyordu. Yarışmacı, verilen ve kendi söylediği harfler açılınca ortaya ‘.i..et’ çıktı. Gizem, boşlukları doldurup, ‘Kispet’i söyleyemeyince, seçtiği zarfın içindeki otomobil avuçlarının içinden uçup gitti. Yarışmacı, “Hayatımda duymadığım, hiç bilmediğim bir kelime. Ne kadar şanssızım?” deyince, Karayel devreye girdi. Çarkıfelek’in sunucusu, “Hiç Edirne Yağlı Güreşlerini izlemedin mi? Orada hep kullanılır, ‘Kispeti yağlandı, kispetinden kavradı’ kelimeleri” deyince, Gizem’in “Öfff ya… Artık izlemem” demesi, tıpkı gözyaşları gibi öylesine içtendi ki, izlerken gözlerim nemlendi… Seçtiği zarftaki otomobili kaybeden Gizem, adeta en sevdiği oyuncağı elinden alınan çocuklar gibi gözyaşı döktü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler