Ana SayfaDedikoduMehmet Dinçerler'den Romantik Kutlama

İlgili Postlar

Mehmet Dinçerler’den Romantik Kutlama

Yaklaşık üç aydır birlikte olan Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti artık ilişkilerini gizlemiyor. Dün ünlü şarkıcının doğum günüydü. Mehmet Dinçerler’den romanik kutlama geldi. İşte detaylar;

Şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler’in aşkı magazin basınında konuşulmaya devam ediyor.

Hadise kimdir?

Snob Magazin’in haberine göre; Hadise ile aşk yaşamaya başlayan Mehmet Dinçerler, Instagram’da takipçi ve beğeni sayısını kısa sürede katladı.

Hadise ile aşk yaşamaya başlamadan önce Instagram’da 70 bin civarında takipçisi bulunan Mehmet Dinçerler, adının sosyal medyada hızla yayılmasının ardından Instagram’da 110 bin takipçiye ulaşmıştı.

Hadise’den Çocuk Açıklaması

Önceki gün Kıbrıs’ta konser veren Hadise, özel hayatı hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Konseri sırasında seyircilere içini döken Hadise “Dansçı arkadaşlarımın ikisi baba oldu. Ben daha evlenemedim. İnşallah onları yakalayacağım. Allah izin verirse biz de çok isteriz bir çocuk” dedi. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve 13,1 milyon takipçisi bulunan ünlü şarkısı, Kıbrıs konserinde çekilen fotoğraflarını da paylaşmayı ihmal etmedi. Hadise’nin paylaşımı kısa sürede 214 binden fazla beğeni aldı.

Sevgilisiyle Tatil Yapan Hadise’den Yeni Paylaşım

Mehmet Dinçerler’den Romantik Kutlama

Dğn 36. yaşına giren Hadise’yle sosyal medya hesabından samimi pozlarını paylaşan iş adamı Mehmet Dinçerler, “Sen kadın. Hep yanımda ol, iyi ki doğdun” notunu düştü. Ünlü şarkıcı da fotoğrafa paylaşıma “Adamım” yorumunu yaptı. Dinçerler’in aşk dolu paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Mehmet Dinçerler Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler