Ana SayfaDedikoduMehmet Dinçerler: Bana ve Aileme Saygı Rica Ediyorum

İlgili Postlar

Mehmet Dinçerler: Bana ve Aileme Saygı Rica Ediyorum

Kuşkusuz son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Mehmet Dinçerler, Hadise’ye psikolojik baskı uyguladığı yönündeki iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi. Evliliği sonlandırmanın ortak kararları olduğunu söyleyen Dinçerler “Bana ve aileme saygı rica ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı. İşte Mehmet Dinçerler’in o açıklaması;

Mehmet Dinçerler’in Kadınlar Hakkındaki Söylemleri Tepki Yarattı!

Hadise’ye baskı yaptığı yönünde söylentiler olan Mehmet Dinçerler eski attığı tweetlerle herkesin ağzını açık bıraktı. Kadınlar hakkında oldukça çirkin ithamlarda bulunan Dinçerler’in bu söylemleri kendisine yakıştırılmazken sosyal medya kullanıcıları “Gerçek yüzü ortaya çıktı” yorumlarında bulundu.

Tweetlerin ortaya çıkmasından sonra bu paylaşımları silen ancak yine de tepkilerden kurtulamayan Dinçerler ise Twitter hesabını kapatmıştı.

Mehmet Dinçerler Hadise’ye Psikolojik Baskı Mı Uyguladı?

Hadise ile Mehmet Dinçerler, 30 Nisan’da Çırağan Sarayı’nda aile arasında düzenlenen bir törenle evlenmişti. Hadise’nin son günlerde 3 milyon lira değerindeki evlilik yüzüğünü takmaması, konserinde ağlaması ve eşinin doğum gününü kutlamaması, Dinçerler’in de alyansını çıkarması boşanacakları yönünde söylemlere sebep olmuştu. Eşini sosyal medyada takip etmeyi bırakan ve fotoğraflarını silen Hadise, yaptığı açıklamayla boşanacaklarını doğruladı. Ünlü popçu, evliliğini resmi olarak noktalamak için de Beykoz Aile Mahkemesi’ne başvurdu.

Hadise kimdir?

Dinçerler’in şarkıcı Hadise’nin sanat hayatına yönelik kıskançlıktan doğan kısıtlamalarda bulunmaya başladığı belirtilerek ”Bu davranışlar zaman içerisinde psikolojik baskı boyutuna ulaşmıştır. Bu psikolojik baskılar müvekkilim Hadise’yi oldukça yıpratmış ve sadece kişisel hayatını değil, kamuoyuna yansıdığı üzere sanat hayatını da etkileyecek boyuta varmıştır” denildi. Hadise ve Mehmet Dinçerler’in arasındaki uyumsuzluklar kendini belli etmeye başladığında ayrı yaşamaya başladıkları ve evlilikleri fiilen son bulduğu belirtilen dilekçede, ”Tarafların bundan böyle birlikte yaşamaları mümkün değildir” denildi.

Mehmet Dinçerler’in Hadise’nin sanat hayatını kısıtlamaya yönelik tutum ve davranışlarda bulunduğunu dava dilekçesinde anlatan Hakan Öncel, “Mehmet Dinçerler’in bu davranışları, zaman içerisinde psikolojik baskı boyutuna ulaşmıştır. Bu psikolojik baskılar müvekkili oldukça yıpratmış, sadece kişisel hayatını değil, kamuoyuna yansıdığı üzere sanat hayatını da etkileyecek boyuta varmıştır” dedi.

Mehmet Dinçerler’in Kerimcan Durmaz’la İfşaları Ortaya Çıktı!

Söz konusu görüntüde Mehmet Dinçerler ile Kerimcan Durmaz’ın bir eğlence mekanında samimi şekilde eğlendiği anlar göze çarpıyor. Bir karede ise Mehmet Dinçer ile Kerimcan Durmaz’ın öpüştüğü iddia edildi.

Mehmet Dinçerler: Bana ve Aileme Saygı Rica Ediyorum

Dinçerler sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı;

“Çok özel ve hassas olan bu konuda sessiz kalmak en doğrusu olur diye düşünmüştüm. Gelinen durumda ise, yapılan yakıştırmaları görünce susmanın şahsıma, aileme ve özellikle çok emek verdiğim son 1 seneme haksızlık olacağını düşünüyorum.

Karşılıklı olarak çok değer vererek başladığımız ilişkimiz son bulmuş olsa da, ilişkimiz süresince Hadise’nin sanat hayatını belki de en çok destekleyen kişi oldum. Konserlerini ailem dahil en önden gururla izlediğime ve başarılarıyla da kendisiyle onur duyduğuma herkes şahit olmuşken, bugün öne sürülen iddiaları şaşkınlıkla karşılıyorum. Evliliğimizi sonlandırmak ortak görüşümüz doğrultusunda olup, tek isteğim süreci herkes için en hayırlı olacak şekilde saygı çerçevesinde bitirmektir. Başka hiçbir talep ve isteğim olmamıştır. Kendi dünyama dönmek adına herkesten bana ve aileme saygı rica ediyorum. Sevgiler…”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler