Ana SayfaDedikoduDeniz Bulutsuz Ozan Güven Sorularını Yanıtlamadı

İlgili Postlar

Deniz Bulutsuz Ozan Güven Sorularını Yanıtlamadı

Önceki gün Beyoğlu’nda objektiflere yansıyan Deniz Bulutsuz, kendisine şiddet uyguladığını ifade ederek dava açtığı eski sevgilisi Ozan Güven soruları karşısında dona kaldı. Deniz Bulutsuz Ozan Güven sorularını yanıtlamadı. İşte detaylar;

“Ozan Beni Öldürecek” Diye Ağlıyordu’

Duruşmada ilk olarak Deniz Bulutsuz’un iş ortağı Erdem Oraylı tanık olarak şunları söyledi; “O gün kutlama yemeğine gittik. Keyifli bir geceydi. Gözüme takılan tek şey Ozan Güven’in ara sıra birlikte çalıştığım fotoğrafçı için, ‘Avucumun içiyle tokatlayasım geliyor’ dediğiydi. Yemek dönüşü beni eve bırakıp sonra uğrayacağım dediler. Yattım uyudum. Saat 03.00- 04.00 arası Deniz beni aradı. Sesi titriyordu. Ozan’la tartıştık dedi. Yanıma gelmek istedi. 20 dakika sonra Ozan Güven’in şoförü Hasan, Deniz Bulutsuz’u yalın ayak vaziyette yanıma getirdi. Deniz’in sweatshirtün yakası açıktı ve boyun bölgesi kan içindeydi. Gözü şiş ve kan oturmuştu. Çenesi yarıktı. ‘Hasan ne oldu’ diye sordum, bir şey demedi. Deniz, ‘Ozan beni öldürecek’ diye titreyip ağlıyordu. ‘Hastaneye gidelim’ dedim. Bir şok durumu vardı. Sabaha kadar konunun üzerinden geçip şoku atlatmaya çalıştık”

Tanıkların İfadesi Birbirini Tutmuyor

Deniz Bulutsuz’un avukatı Hakan Şimşek, Ramazan Çelik’e Bulutsuz’un dizlerindeki morlukların bulunduğu fotoğrafları göstererek “Bu morluklar ciddi yaralanmalardır. Neden sormadınız” dedi. Çelik de sorma ihtiyacı duymadığını belirtirken, diğer tanık Erdem Oraylı ise dizlerde morluk olmadığını söyledi. Ozan Güven’in evinin güvenlik görevlisi Murat Canbulat ise “Hiçbir gürültü patırtı duymadım” dedi.

“Sesimi Duymamak İmkansız”

Güvenlik görevlisinin ifadesine karşılık Deniz Bulutsuz, “Kabul etmiyorum kimse çıkıp ‘Şoförü çağır’ demedi. Evden ben kendim çıktım. Kulübenin bulunduğu yerden sesimi duymamak imkansızdır” dedi.

Abajur Yok…

Hakim tanıkların dinlenmesinin ardından geçen celse hazır edilmesini talep ettiği abajuru sordu. Ozan Güven’in avukatı “Müvekkilim taşındı ve abajura ulaşamadığımız için getiremedik. Temin ettiğimiz takdirde getireceğiz” dedi.

Mahkeme, şoförün tanık olarak dinlenmesine, Deniz Bulutsuz’un raporlarına ve yara izinin kalıcılığının tespit edilmesini karar vererek duruşmayı erteledi. Duruşmanın yeniden görüleceği tarih ise henüz bilinmiyor.

Deniz Bulutsuz Ozan Güven Sorularını Yanıtlamadı

Güven ile mahkeme süreci devam eden Bulutsuz, önceki akşam Beyoğlu’nda görüntülendi.

Karşısında bir anda muhabirleri gören Deniz Bulutsuz, neye uğradığını şaşırdı. Bulutsuz, basın mensuplarının Ozan Güven ile alakalı soruları karşısında çıktığı mekana geri girdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler