Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerMehmet Bozdağ;Sefer Bizden Zafer Allah'tan!

İlgili Postlar

Mehmet Bozdağ;Sefer Bizden Zafer Allah’tan!

Rekortmen Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, Diriliş Osman’ın haricinde yeni projesini sosyal medya hesabından duyurdu.

Mehmet Bozdağ;Sefer Bizden Zafer Allah’tan!

diriliş ertugrul

Mehmetçik: Kut’ül Amare, Diriliş: Ertuğrul ve Diriliş Osman dizilerinin yapımcılığını yürüten Mehmet Bozdağ, sevindirici  haberi takipçileriyle paylaştı. Bozdağ, çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak olan filmini duyurdu ve binlerce kişiyi heyecanlandırdı. ‘Diriliş Ertuğrul ile büyük başarı kazanan Mehmet Bozdağ’ın çekeceği ‘Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı’ filminin senaryosunu sosyal medya hesabından  paylaşan Mehmet Bozdağ, “Yeni filmimiz… Sefer bizden zafer Allah’tan!” diyerek start verdi.

Yönetmen Koltuğunda Kamil Aydın Oturuyor

mehmet bozdağ yeni filmi

Filmin yönetmen koltuğunda Kamil Aydının oturacağı projenin tasarımını Bozdağ Filmin üstlendiği senaryosunuda Atilla Engin’in yazdığı film çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacağı duyuruldu. Sinema sektörü şu zamanlarda sıkıntılı dönemler geçirdiği için bu filmin haberi ve filmin tarihi macera tarzında olması sektörde biraz gülümsemelere ve rahat bir nefes almaya işaret edildi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler