Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerMatrix Geri Dönüyor!

İlgili Postlar

Matrix Geri Dönüyor!

Bundan 20 yıl önce gösterime giren Matrix filmi sinema dünyasında bilimkurgu klasikleri arasına girmiş ve filmin çıkış yılının 20 sene olması şerefine ABD’de tekrar vizyona girecek olup Amerika’da bazı sinema salonlarında gösterime gireceği belirlendi. Bu tarihlerin 30 Ağustos-5 Eylül tarihleri arasında olacağı kesinleşti.

Matrix Geri Dönüyor!

matrix

AMC’nin teknik olarak birkaç ay geciktiğini belirtmek gerekiyor. Lana ve Lilly Wachowski‘nin senaryosunu yazıp yönettiği film, 31 Mart 1999’da vizyona girmişti. Ancak filmin çok uzun süre önce yayınlanmış ve bazı hayranların Matrix’i daha önce beyaz perdede görmemiş olması, bu gecikmeyi hoş görmeyi sağlıyor.

Keanu Reeves…

matrix

 

Matrix’in başrol oyuncusu her girdiği rolün altından başarıyla kalkan Keanu Reeves‘in son zamanlarda yeniden popüler kültürün önemli isimlerinden biri hâline gelmesi de en önemli yapım ve film şirketlerinden olan  Warner Bros. ve AMC’yi iştahlandıran sebepler arasında sayılabilir. Reeves, hem John Wick 3 hem de Cyberpunk 2077 sayesinde günümüzün gençlerinin ilgisini fazlasıyla çekmiş durumda…

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler